לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #9  
ישן 21-12-2004, 00:23
  משתמש זכר pazzeev pazzeev אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 21.11.03
הודעות: 108
נוסטלגיה... נוסטלגיה...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי יוסיפון שמתחילה ב "מחפש מידע על הלוף"

בשנות ה70 כששרתי בשריון היו ה"לוף" חלק ממנות הקרב "החמישיות" והיחס אליהם היה לפי השימוש בהם . אם ידעת להכין מהם מעדנים , אהבת אותו אם אכלת אותו קר שנאת אותם. ראשית הפתיחה: השיטה הטובה היתה לפתוח בפותחן את הצד העליון ואחר התחתון להוריד את "המכסה " העליון שישמש כסכין שבעזרתו הית חותך את הלוף אחרי שדחפת אותו מלמטה בעזרת האצבע את הפרוסה שמו בין שתי פרוסות לחם והסנדביץ היה מוכן. גוב זה היה של הטען קשר שהכין כך סנדוויצים לצוות תוך כדי נסיעה בטנק.
אם היה לך אמצעי בישול כמו מחבת ,שמן , ביצה,אש, יכולת להכין מטעמים כמו "שניצל לוף" או "חביתת לוף "וכהנה מטעמים .היצרן היה ריכרד לוי שלפי זכרוני סגר את מפעלו לאחר שצה"ל לא קנה ממנו יותר לוף.
עשיתם אותי רעב..
פז
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #18  
ישן 21-12-2004, 23:24
צלמית המשתמש של יוסיפון
  יוסיפון מנהל יוסיפון אינו מחובר  
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות
 
חבר מתאריך: 07.04.02
הודעות: 23,839
Facebook profile Follow me...
אח פז, איזה שיריונר אתה אם לא בישלת "לוף ממסרת"?
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי pazzeev שמתחילה ב "נוסטלגיה... נוסטלגיה..."

את שיטות חיתוך הלוף באמצעות פתיחת הקופסא משני צידיה כולם אמורים להכיר.
יש כאלו שהיו משתמשים במכלול של הגליל לצורך כך.
בטנק שלי תמיד היו שקיות קטנטנות של חרדל, קטשופ, מיונז, אלף האיים, ברביקו ושאר רטבים שלקחנו בכל מסעדה ומזנון בשביל "להוריד" את הלוף.
איך מבשלים לוף?
פותחים את הדלת מימסרת, מכניסים את קופסאת הלוף למקום שהיא לא תיפול פנימה, נוסעים יום שלם ומוציאים "מאפה לוף ממסרת מוגש עטוף במצע של קופסאת שימורים חמה ואיורי חיילים חרוכים ומחייכים".
חי"רניקים מוזמנים לקנא.

אגב, מזיקוק השומנים שבלוף אפשר לייצר יופי של חנ"מ עם אלסטיות נחמדה.
_____________________________________
אני כותב רק מה שאני יודע, או שאני חושב שאני יודע ואם אין לי מה להוסיף - אני שותק, מקשיב ולומד!
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
© יוסיפון - על כל האמור בהודעה זו חלים כל כללי זכויות היוצרים הקבועים בחוק. לשם קבלת הרשאה להעתקה או לשימוש במידע יש לפנות אלי לדוא"ל yossifoon@fresh.co.il

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #24  
ישן 23-12-2004, 06:30
  גולבו כחולות גולבו כחולות אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 06.08.02
הודעות: 2,909
באמת שהלוף הוא טעים
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי דוכיפת_כבוד שמתחילה ב "אולי עוד לא התגייסתי.... אבל..."

רק שהבעיה היא שבזמנו זה היה הדבר היחידי שאכלו, כל יום במשך 3 שנים זה טירוף, גם אם מישהו יאכל כל יום במשך 3 חודשים בשר כבש אז הוא כבר יגעל מזה, בסך הכל אפשר לעשות כל מיני דברים כדי לבשל/לטגן את הלוף ולהוציא אותו בעל טעם טוב.

לפני מספר ימים ראיתי בבית קופסא של לוף ואבי הכין לי ממנה משהו (אני כבר לא זוכר איך זה הלך בדיוק) רק שאני יודע שזה יצא טעים וטוב ואני אשמח להתקל בזה שוב בעתיד.

בסופו של דבר כל דבר צריך להיות במידה ובאופן מבוקר אחרת הוא מאבד את היחודיות שבו.
_____________________________________
"אל תשאל מה המדינה יכולה לעשות בשבילך, שאל מה אתה יכול לעשות בשביל מדינתך."



תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:35

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר