25-05-2006, 01:53
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.08.03
|
|
|
הממ
חמש בנות, חברות הכי טובות שלי, החיים שלי. בנות שאני אמכור את נשמתי לשטן למענן. אם רק יבקשו.
בראש הרשימה יש מישהי שנרשמה לפרש לא מזמן - פוסטי שלי. {זה לא הניק אל תטרחו לחפש, אם היא תגיב זו החלטה שלה} אחרייה טוהר {חברה הכי טובה שלי מהמושב} אחרייה אירה {חברה טובה שלי כבר 5 שנים ואני יכולה לסמוך עלייה שאם אפול לידי הפלסטינאים היא תבוא לחלץ אותי} ואחריה אורטל {הנשמה הטהורה שלי הילדה הזו.. היא גם מלחינת השירים שלי =] אתם תראו עוד יצא דיסק שלה ושירים שלו בו!} ואומנם אמרתי 5, אבל האחרונה מתחלקת לכמה אנשים, שיש לי שאני יכולה לשפוך את הלב ולדבר איתם אבל לא סומכת במליון אחוז עליהם. אז אני יאמר בקצרצרונת: סופי,ליגי,הדר,נעמוש ותמרוש =]
בעיקרון, אני עושה הכל כדי שחברים שלי תמיד יוכלו לסמוך עליי, כך שאני מרגישה שזה הדדי ושאני תמיד יכולה לפנות אליהם כמו שהם תמיד יוכלו לפנות אליי. אני יעשה הכל כדי לא לאכזב את האנשים שמאמינים בי.
אני חושבת שכל אדם עם היגיון, חוכמת חיים ואהבה בלב אפשר להפוך לחבר טוב. השאלה איפה נמתח הגבול, ואם בכלל נמתח. אז לגבי ה4 הראשונות - כן, הן החיים שלי, הנשמה שלי והאהבה הכי טהורה שלי בעולם. אבל אחריהן, רשימה ארוכה של חברים שאני סומכת עליהם לא במליון אחוז, בינתיים ב99% אחוז.
ולסיכום.. I LOVE YOU =]]]]]]
תות
מה אני יעשה שאני כל כך אוהבת :\