לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-05-2006, 00:12
  רון_נחשון רון_נחשון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.05.05
חרא תפקיד????
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי asafdr שמתחילה ב "חרא תפקיד, רד ממנו.."

תגיד לי על מה אתה מדבר? מה הוא תפקיד טוב בעיניך , טייס הוא תפקיד טוב ? חוקר מודיעין ? אולי לוחם שייטת ? מה עם תלפיות או שחקים הם תפקידים טובים ?

מחליא אותי הסיווג הזה של תפקידים לתפקידים "חרא" ותפקידים "שווים" מה קרה?, למה אם מישהו טייס אז הפלוצים שלו פתאום מסריחים פחות ואז הוא מריח פחות "חרא". העובדה והלך הרוח הזה שאנשים בטוחים שייש תפקידים שלא שווה לעשות אותם הם אחד מהדברים המרכזיים שגורמים לצבא שלנו להיות פחות ופחות צביוני , פחות אידיאולוגי, ולמען האמת הופכים אותו לצבא שבו לאנשים אכפת יותר ממה שהם ירוויחו מהשרות הצבאי שלהם מאשר מה שהם יתנו למדינה. מתי בפעם האחרונה חשבת לוותר על תפקיד נוצץ למען תפקיד שיש בו משהו שהוא יותר מסתאם קוריוז של צניחה ממסוק על הירח תוך כדי סירוק עשבים שוטים(שהצבא יקרא לו כנראה סודי ביותר). אני מתבייש כמישהו שעומד להיתגייס לצבא שדעות כאלו נשמעות ועוד בפורום שזה עיסוקו.
אני מציע לכל ה "טייסים" וה"שייטים" למינהם להיזכר טוב טוב באנשים שעזרו לייחידות האלו להתבסס ולהיות מוקמות , שהם ברובם , לא טייסים תמוהה כמו שזה עלול להשמע , ובטח לא לוחמים ביחידות המובחרות(הזוי אני יודע) אלא היו אנשים שהקדישו לפעמים לא רק את השירות הצבאי שלהם אלא גם את החיים שלהם ללימוד אנשים אחרים מיומנויות חשובות ועסקו מרצונם בעבודות שנראות בתחילה שוליות אבל הן, הן אילו שגורמות לצבא לתקתק.

אל תשכחו שהצבא שלנו לא היה תמיד מפואר כמו שהוא היום ושהוא גדל וטופח בזכות אנשים שהיו מוכנים לעשות איזו עבודה שיאמרו להם בלי לחשוב כמה היא "חרא" או לא
כי גם צבי הנינג'ה התחילו בביוב , קוואבנגה!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-05-2006, 22:41
צלמית המשתמש של הנשר הקטן
  הנשר הקטן הנשר הקטן אינו מחובר  
מנהל "מה שבכיפה" בדימוס,מו"ס במיל',וסטודנטים בשוטף

חבר מתאריך: 10.06.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי borislash שמתחילה ב "שאלה בקשר למפקד כיתת טירונים..."

הביקוש לתפקיד הזה,לפחות אצל בנים,הוא יותר מכמות האנשים שניתן להכניס לתפקיד,ולכן בכלל לא כל מי שרוצה להגיע לזה,מגיע, ויש לזה 2 סיבות עיקריות: 1- רוב המ"כיות הן בנות,יש מעט מאד בנים בתפקיד הזה. 2- שומרים את רוב המקומות לבנים יחידים,בגלל שזה מצד אחד תפקיד שדורש פרופיל קרבי,ומצד שני הוא לא קרבי ולכן לא צריך חתימת הורים לבנים יחידים.

דבר שני,אני נמצא נכון לעכשיו בבסיס של טירוני 02 (לא כטירון) ומדבר לא מעט עם סגל המ"כים ועם שאר הסגל,שהוא ברובו אנשים שהיו מכ"ים ויצאו לתפקידים אחרים. זה לא תפקיד מלהיב במיוחד.........צריך המון סבלנות לראש של הטירונים,שיודעים להיות מעצבנים רצח.קח את זה בחשבון.

ישן 25-05-2006, 22:51
צלמית המשתמש של הנשר הקטן
  הנשר הקטן הנשר הקטן אינו מחובר  
מנהל "מה שבכיפה" בדימוס,מו"ס במיל',וסטודנטים בשוטף

חבר מתאריך: 10.06.05
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי unqiue שמתחילה ב "אוקיי אז יצא לך לדבר איתם גם..."

היציאות סבירות.....שו"שים כמעט קבוע,לפעמים חמשושים,שבת אחת ל4 בערך לפי מה שהבנתי.
בתור מ"כ יש לך קצת זמן,אבל זה בעיקר אחרי שהטירונים הלכו לישון,וחוץ מזה,נדמה לי שמבין כל הבסיסים,רק בבה"ד 12 יש חדר כושר,ושם זה לא ממש בט"ר אלא בסיס של קורסים פיקודיים,ורק מיעוט קטן מאד של המ"כים מגיעים לשם.

יש בתפקיד הזה אתגר וגם עניין,זה תלוי גם על איזה פלוגה נפלת.......אתה יכול להיות מבואס חודש,כי אתה מעביר טירונות למאבטחי מתקנים,ואז להיות מאושר חודש וחצי כי אתה מעביר טירונות לצוללנים......

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:44

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר