|
01-06-2006, 12:53
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.10.04
|
|
עצוב:
היית יכולה פשוט לכתוב תגובה הרבה יותר עניינית ופחות מחכמת ומתנשאת.
לא מעניין אותי כמה זמן את ישנה באזרחות, הרי זה מובן מאילו שהתכוונתי לתקופתך בצבא.
באשר לפקידות, הרי כתבתי שאני לא מזלזל, ושהן גם עושות עבודה חשובה, אבל יש כאלו שיותר ויש כאלו שפחות, ותאמיני לי, שהרוב הגדול של הפקידות הן חבשניות, ואני מרשה לעצמי להכליל כי ראיתי הרבה, וזה היה מספיק.
באשר למלש"ב, לא אני לא אחד כזה, בקשר לג'ובניק, אממ, אפשר לומר שכן, תומך לחימה לפי הגדרת השלישות, ג'ובניק אם בא לך.
אבל ראיתי מספיק אנשים שהגיעו לתפקיד מסויים, נכנסו לחפיפה, ראו שהם צריכים ללמוד ולקרוא בערך 4500 עמודים(A4), ללמוד מפות ושמות, ויותר מזה, להבין את כל זה בסופו של דבר, ללמוד לדעת לעבוד עם זה. אנשים שפשוט ראו את זה, התחילו את זה, החזיקו מעמד אולי שבוע גג, ואז התלוננו וביקשו לעבור תפקיד, פקידות וכו'. וזה הרי לא כזה נורא, שאתה לומד מ8 בבוקר עד 10 בלילה, ויש לך הפסקה בין 6-8 בערב ובין 1:15-2 לארוחת צהריים. זה סתם שטויות, כי כשאתה נכנס לתפקיד, ולא לוקח את אותה ההפסקה בערב והולך לישון ב2-3 בלילה רק בגלל ש.. בגלל שאולי חסר לך סד"כ מסויים ויש לך הרבה הרבה אנשים במקומות אחרים שנהנים לעבוד 5 שעות ביום.
כן, אני ג'ובניק, אם אני גאה בזה? האנשים שעובדים איתי גאים, כן, כי מרגישים שבאמת תורמים משהו, שמונעים פיגוע, מונעים חטיפה של חייל כזה או אחר. ישנים 3 שעות בלילה כי פשוט, פשוט יש יותר מדיי עבודה, ואז בסופו של דבר עייפים לאללה והולכים וישנים 7 שעות, וואו!!!
וזה לא שתגידי שאנשים חייבים, ביחידה אתה יכול לישון אפילו 10 שעות, הרי אתה יכול ללכת כבר ב10 בערב לעשות מה שבא לך, אבל האם מישהו באמת עושה את זה? אולי פעם בשבועיים, כי אתה עייף, לרוב אתה פשוט נשאר עד 2 כי, כי אתה יודע שאתה עושה משהו חשוב, שהוא הגזרה שלך, החולייה שלך, ושאפ'חד אחר לא יעשה את זה במקומך. הופלה, ישנים 6 שעות מטכ"לי, בדיוק כמו בטירונות :]
והסרטונים האלה שאת רואה בטליויזיה, של פיצוץ מכוניות כמו לפני כמה ימים, זה רק בגלל, רק בגלל שפשוט בא לך להתלהב קצת גם בתקשורת.
שאתה חוזר הביתה ורוצה לדבר על הצבא ועל כל מני דברים, ואתה לא באמת יכול, כל הזמן רץ לך בראש, סגול מצומם, כחול, שו"ס. מה לעשות, אתה בצבא אבל אתה לא מדבר עליו, כמו שצריך.
ואולי קצת סטיתי, אבל כן, גאה אני להיות גו'בניק.
ת'אמת, לא ממש. פשוט לא מסתדר לי, וכשאתה מתקשר כל יום לפני הגיוס שלך כדי שכבר יחיזרו לך תשובה עם התקבלת למקום מסוים, כדי שתדע האם לבקש דח"ש ולבקש לעשות גיבוש ולחתום ויתור כדי להגיע לשלדג, וכן פעם פשוט אומרים לך יתקשרו אלייך ויגידו לך. ואתה מגיע לבקום, אומרים לך שאתה במודיעין, לעזאזל אתה עושה 02, "בטח התקבלתי לתפקיד", ובזמן הטירונות אתה מזיין למפקד ת'מוח ואתה יושב איזה 40 דקות על הטלפון בשביל שיתנו לך תשובה מזורגגת, אבל לאפ'חד פשוט לא אכפת. ואז אתה מסיים טירונות, ואיזה רב סרן מפגרת חופרת לך שאתה פה ושם, מציעה לך לעשות יומייות(לעזאזל זה לא הגיוני) ואתה רק מנסה לברוח מזה, מגיע לתפקיד חשוב, אומר שאתה לא רוצה להיות שם, אבל יש שם סא"ל שיודע הכל, ואומר לך, "טופס 55? אתה חיי בסרט, עוד חצי שנה אתה תודה לי".
ועכשיו אני מאמין שהוא דיי צודק, שאני באמת אודה לו. קק"צ בטוח, הכל חתום, חו"דים מפוארים, ותפקיד טוב.
אבל מה? זה לא מה שבאמת רצית, ואיזה פקיד לא יכל פשוט לתת לך תשובה כשהתקשרת?
ובתכלס, אני לא מאשים אפ'חד, אולי צריך להתחיל להודות. כי אולי הכל בדיוק כמו שזה צריך להיות.
אז אולי להיות ג'ובניק עם אישור לאזרחי וכל מני שטויות כאלה, זה לא כזה רע.
גברת חתולים מפקדת הג'ובניקים.