אשכול הצחוקים הגדול מגיבוש טיס 158
שלום לכולם! הנה רשימה של צחוקים מגיבוש טיס שאני ועוד שני חבר'ה אספנו! תהנו ותוסיפו!
צחוקים
1)ביום השני, אחרי המסע, הסמל אמר למישהו לבוא ולהעביר מתיחות לכל המחלקה.
בא אסף אחד (שהוא קצת מסובב בראש ! ילד מצחיק אחושילינג ישנתי לידו חחחח) והתחיל להעביר מתיחות. פתאום אחרי דקה, הוא עושה "מחלקה 9 עכשיו תעשו כמוני" ומתחיל לקפוץ ולהסתובב באוויר כמו בלרינה, כמו שעושים ב"כושר טוב ישראל", כולם עושים כמוהו בשוק. אחרי שניה רואים את הסמל מסתובב עם הגב אלינו, כולו מתפוצץ מצחוק... חחחח
2)סיפור ששמעתי ממחלקה אחרת (אני לא ראיתי את זה). מישהו הצליח לשבור את העוזי שלו (מתכת יצוקה) לשתי חתיכות, הקיצר הוא ראה את זה והם היו בהקשב, אז הוא חיבר את החתיכות
כדי שיראה שלם. ואז הוא בא לסמל ואומר:
"הקשב המפקד הסמל"
"מה אתה רוצה עלם ? באמצע הקשב?"
ואז הוא הפריד את שתי החתיכות... כולם כולל הסמל נקרעו מצחוק...
3)הקטע עם האגס - הקטע הכי מצחיק בגיבוש לדעתי.
היינו במרפאה (או ברספי"ה לא זוכר), ורס"פ אחד אמר לנו להסתדר בשלשות מול קו דמיוני בינו לבין האגס של הרצפה. הוא צעק עלינו עם מגפון לא להסתכל על האגס שלו... ולא להעז לעבור את הקו שלו (משהו בסגנון לא לחצות את גבול ממלכת האגס חח לא זוכר)
הקיצר בטעות אחד עבר את הקו, אז הרס"פ ההמום צועק עליו מחצי מטר עם מגפון
"שוק למה עברת ת'אגס?!"
"סליחה המפקד הרס"פ!"
"אל תבקש ממני סליחה ! עכשיו האגס פגוע"
"סליחה המפקד האגס!"
התפוצצנו מצחוק !!!
4)קטע שהיה ביום החמישי...
היינו בכיתות לימוד של הפרחי טייס למלא סוציומטרי, כולם מחופשנים בלי כובעים צועקים וצוחקים... פתאום הסמל שלנו נכנס (הסמל הכי גבר בגיבוש) "כיתה 95 כולם ל-מ-צ-ב" עם פרצוף שבא לנו למות !. כולנו המומים... לא יודעים מה לעשות כי צפוף שם בכיתה... קולטים את הסמל מוריד את המשקפיים והכובע, מביא חיוך וקורץ לנו "נראה לכם ? חחח" .... כל כך צחקנו....
קטע שאני אישית אהבתי בתיזוזים, זה שהמ"כ שלנו היה שולח אותנו למ"כ אחר (בסה"כ חבר שלו מהקורס) ... היינו נעמדים מולו בשלשות והיינו צועקים "כיתה 95 מבקשת לרוץ המפקד" חחח אחרי פעמיים שאמרנו את זה נקרעתי מצחוק ! ואז הוא היה מריץ אותנו. ועוד מה שאהבתי זה את התחרות הסמויה בין המפקדים המ"כ שלנו הוריד אותנו למצב ואמר לנו לספור "301, 316,301,316,..." הבנו שזה מספרי טייסות, אח"כ הוא אמר לנו לרוץ למ"כ שהיה לידנו, ולצעוק לו "כיתה 95 חושבת שהמספר 301 הוא הרבה יותר יפה מ316"... ואז הוא מסתכל המום על המ"כ שלנו (גם אנחנו) ורואים אותו מתפוצץ מצחוק.. וכמובן צורח עלינו "כיתה 95... אתם טעיתם, ועל טעויות משלמים!" חחחח
(מספרי הטייסות שונו ע"מ לא לפגוע בבטחון שדה)
5)יום אחד שחזרנו לגבעת הגיבוש (בערך בשקיעה) נעצרנו ליד הרספי"ה (איפה שחילקו לנו את האוכל) מול איזה סידור אבנים מושקע במיוחד המ"מ שואל אותנו מה זה הסמל הזה... מישהו צועק "סמל של בית הספר לטיסה המפקד הסמל"...
"אתם יודעים איזו ציפור מופיעה בסמל הזה?" (וזה הציור הכי לא ברור... בקושי רואים מקור וכנפיים)
"נץ" , "בז" , "נשר" כולם מתחילים לזרוק ציפורים
אחרי איזה דקה...
"מחלקה 9 איזה בושה! אתם תזכרו את הציפור הזאת דרך הרגליים היום... מחלקה 9 זאת יונה!"
כולם מתים מצחוק !
6)קטע שהייתי במרפאה, היינו בדיוק 8 אנשים, והרס"פ קלט את זה
הוא צעק עלינו להסתדר בשלשות... ולכל אחד נתן תו: "דו,רה,מי"
כל פעם שהוא הצביע עלינו היינו צריכים לעשות את התו שלנו
הוא התחיל להצביע עלינו... אחרי 4 תווים כולם... כולל הרופאים הרספי"ם ואנחנו בכינו מצחוק !
7)אם כבר עסקינן בהרצות בין מ"כים, ביום השלישי (נראה לי) ממש מעלינו המריא הרקולס, איזה 30 מטר גובה חלף מעלינו, היה מדהים. פתאום אני קולט איזה מ"כ שואל את הכיתה שלו "איזה מטוס זה?". ישר המ"כ שלנו שולח אותנו לאותו מ"כ ,שהוא כנראה מטיס הרקולסים או משהו,
ואומר לנו לתת לו הקשב ולומר כולם ביחד: "הקרנף - מטוס טוב, אבל איטי." טוב, אנחנו כזה בסבבה באים למ"כ, כולנו צוחקים לו בפנים ואומרים לו: "המפקד, הקרנף- מטוס טוב אבל איטי".....נו מה נראה לכם, הוריד אותנו למצב, ואמר "כל מילה שאני אומר, אתם עושים פעולה (יענו לעלות/לרדת בהשמע מילה מהוד קדושתו המ"כ). אז הוא אומר:"הקרנף-הוא-המטוס-הטוב-בחיל!" וכולנו צורחים את זה מהנשמה ומפמפמים, "הקרנף-הוא-המטוס-הטוב-בחיל!!".....לא יכולתי לדבר אחרי זה, הוא חזר על זה איזה עשר פעמים.....
מקרה דומה היה עם הרס"פים, כששלחו אותנו לאיזה רס"פ לומר לו " המפקד, קונטיינר עם פרופלור זה לא מסוק" (יענו ירידה על יסעור)...אכן ירקנו דם אחרי זה, אבל תאמינו לי, זה מה שמשאיר את המוראל למעלה ומחזיק אותך.
8)לא יודע אם להגדיר את המקרה הבא כצחוק או התעללות, אבל כולם בטח היו מוכנים ל-ה-ר-ו-ג את הסמל כשהוא אכל בייגל טוסט מול כולם, ואז רצה לומר משהו במגאפון, אבל הוא נתן אותו למ"מ, כי הוא "היה צריך את שתי היידיים", ממש שמעו אותו אומר את זה....רציתי לדקור אותו על זה, כולי
מורעב עד העצמות, ואני יודע שיש הרבה לוף לארוחת ערב.....
9)יש לי אחד ממחלקה אחרת, לא יודע איזה, אבל שמעתי בדרך די עקיפה (אני מתאמן בהתעמלות קרקע, וחבר של אחת המאמנות שם היה מ"כ בגיבוש).
קיצר, יום אחד הוא מוריד את המחלקה שלו למצב 2, ומכריח אותם לצעוק איזה מספרים לא קשורים (לא מספרי טייסות). פתאום הוא מתקשר לחברה שלו, ואומר לה: "קחי, תקשיבי:" ומסתבר שהכיתה שלו בעצם צועקים את המספר טלפון שלה....חזזזזק לגמרי...
10)ביום חמישי כשלקחנו את האוהלים בחזרה לקונטיינרים, אנחנו עוברים ליד איזה פסל מוזר לאללה, והסמל שואל "מישהו יודע מה זה האנדרטה הזאת?" אף אחד לא עונה.אני כזה מתחיל לחשוב לעצמי אולי זה איזה גל-עד לחללי יום כיפור או משהו, או אולי איזה חלק של מטוס שהתרסק שמה...
בדרך חזרה ל"ממלכת מחלקה 9", הסמל שוב שואל "עכשיו מישהו יודע מה זה האנדרטה הזאת? אף אחד?" ואז חושף את הסוד:
"גבירותי ורבותי, אתם מסתכלים על הזין האטומי"
כולם נשפכים מצחוק
11)ביום חמישי בבוקר, כשאספנו את המיטות שדה, המ"מ של מחלקה 7 הסביר להם עד כמה צריך להיות זהיר כשמקפלים מיטת שדה: "המיטת שדה הזאתי אולי נראית לכם תמימה, אבל תנועה לא נכונה אחת, והיא תיסגר לכם על האצבע, ואם היא תיסגר לכם על האצבע,
היא תוריד לכם אותה, וכבר נמאס לנו לאסוף אחריכם את האצבעות!!!"
12)ביום של הסופת חול שלחו אותי ועוד 2 חבר'ה מהצוות למרפאה לסדר מיטות וספסלים ללילה..
הרס"פ נתן לנו משימות בזמנים בלתי אפשריים.. הגענו לאיזה 94 שניות איחור עד שפעם אחת איחרנו ב74 מאיות..בקיצור הוא הוסיף לנו את זה ובסוף יצא לנו 117.74 שניות חוב
הוא אמר לנו לחזור לאולם ספורט (אגב נסענו בטנדר של הרס"פ!! איזה תענוג!! והיה שם שעון וראינו את השעה) בקיצור חזרנו לאולם ספורט ואמרנו לרס"פ שם שאנחנו חייבים 117.74 שניות- הוא שמע את זה התחיל לצחוק והלך. ואנחנו מבסוטים מחייכים למה בטח יוותר לנו על זה.. ואז הוא חוזר- חובות משלמים. בסוף לא תיזזנו.....מזל
13)אותו רס"פ שאמר לנו שחובות משלמים ראה שעל המימיה שלי כתוב 153..
הוא אמר לי תזכור את המספר הזה נדבר על זה בסוף הגיבוש.. ולא ראיתי אותו יותר
בדיעבד התברר שהגיבוש של הרס"פים והמ"כים היה גיבוש 153, יעני המיימיה עוד מתקופתו...
14)קטע שהיה במחלקה שלי...כשכבר היינו באולם ספורט, הסמלים עברו ושאלו אם מישהו יודע לעשות תנוחת עקרב (פלוגה א'!) אף אחד לא זז.. פתאום יוצא בחור ממחלקה 2 ועושה תנוחת עקרב (לרדת על ארבע, ולהרים רגל אחת לאוויר).. משהו מצחיקקק והסמלים התפוצצו מצחוקקק!!!!!
וכולם מוחאים להם כפיים חחח בקיצור מה מתברר, הסמל שלנו סיפר לנו אחרי זה, שאותו סמל ששאל מה זה תנוחת עקרב הוא מטייסת העקרבים (הסמל של מחלקה 9)
והוא סתם זרק שם בשביל לראות מי מספיק יצירתי בשביל לעשות את זה חחח..
15)קטע שהיה לכתה שלי עם כתה 23.. המ"כ של 23 אמר לאחד מהצוות שלו לשים את הידיים מעל הראש (כמו המצרים) ולמחוא כפיים באוויר בלי שהידיים יגעו אחת בשניה. אחרי זה הוא אמר לכל הצוות שלו לעשות ככה.. המ"כ שלנו ראה את זה ונדלק אמר לנו- "אתם רואים מה שהם עושים?" כן המפקד..." אתם יכולים לעשות את זה יותר טוב"
אתם קולטים 2 צוותים כמו מטומטים מוחאים כפיים בלי רעש מעל הראש..
המ"כים נעלמו לנו לכמה שניות ואז חזרו ואמרו לנו להפסיק..
בסוף הגיבוש במסדר טילים המ"כ סיפר לנו שהם ראו אותנו עושים את זה ורצו מאחורי האוהלים להתפוצץ מצחוק חחח
16)עוד קטע.. המ"כ שלנו מתזז אותנו.. פתאום מגיע המ"מ..
החנט"ר קולט אותו נכנס לשוק - לקבלת המ"מ כתה 22 תמתח להקשב בלה בלה בלה.. המ"מ אומר למ"כ שלנו שהוא לא חבר שלנו ושיקבלו אותי כמו שצריך..
המ"כ שלנו - יש לכם 15 שניות לדגם את עצמכם וצאו שוב.. יוצאים ככה כולם מדוגמים ושוב הקשב.. המ"מ לא מקבל את ההקשב שלנו.. אנחנו לא חברים שלו לטענתו..
וגם המ"כ שלנו לא הבין מה המ"מ רוצה!!
במסדר טילים מסתבר שלא אמרנו "המפקד המ"מ"... ולאף אחד, אפילו למ"כ זה לא היה אכפת!
קרדיטים:
Asaf Ruf כיתה 95 (קטעים 1-6)
Mistaarev41 כיתה 94 (קטעים 7-11)
Papa Sutul כיתה 22 (קטעים 12-16)
נערך לאחרונה ע"י mistaarev41 בתאריך 15-05-2006 בשעה 16:13.
|