|
01-05-2006, 00:00
|
|
|
חבר מתאריך: 17.02.05
|
|
לck5760 .
אני לא קורא עיתונים בכלל!!!
אני מקבל את כל האינפורמציה שלי דרך הרשת...
ל yytg , מכך שלא ענית לי על הכל, אפשר להסיק שאני צודק? (אני מניח שלא).
ציטוט:
ציטוט:
שני הגרסאות תמואות מבחינתי, אבל לפחות לאחת מהן יש ממצאים במדע,
|
בדיוק כך! המדע כל הזמן משתנה ולבנתיים ראינו שמדענים סותרים את עצמם פעם אחר פעם (מה שאין כן היהדות)
ושים לב! רוב המדענים מאמינים בה' (אינשטיין וכו')
|
המדע לא משתנה, יש כל הזמן גילויים חדשים, ולפעמים הם סותרים אחד את השני, לפעמים בחלוקי דעות.
אתה אומר, שהמדענים מאמינים, הבאת רק אחד... , שאני לא בטוח אם הוא האמין בכלל, ואם כן, אז אולי בכח עליון, ולאו דווקא, בה'.
ציטוט:
ציטוט:
אז, אם הם לא עושים את הרע בעיני ה', ורק מראים לו את אמונתם, למה הוא לא עוזר להם??
עוד משהו.
הרי א"י היא ארץ אבותינו, והארץ המובטחת, אז למה דווקא, קהילות היהודים (הדתיים בעיקר) באירופה ובארה"ב, כל כך מצליחים ובעלי ממון.
|
אתה לא מבין דבר בסיסי ביותר ביהדות - אנחנו מקיימים מצוות בשביל עצמנו (וגם בשביל ה')
אפשר לראות שיש הרבה פחות דתיים בכלא והרבה פחות מסוממים
אנחנו נהנים להיות דתיים (יש כאלה שלא מודעים לזה) ואתה מדבר על כסף... (כסף זה לא הכל)
|
מה מיצוות בשביל עצמנו?
להתפלל לה' , זה בשביל עצמנו?? לשים תפילין , זה בשביל עצמנו? תעשה לי טובה.
הדתיים הרבה פחות נמצאים בכלא, ומסוממים, כי הם פשוט הרבה פחות מערביים, החרדים במובן מסויים דומים למוסלמים מהטאליבן (פרימיטיביים).
אפשר היה להבין למה אתה מגיב אליי. כסף זה לא הכל, אבל כסף זה הרבה.
ציטוט:
ציטוט:
אני שונא חרדים (לא את כולם), רק את אלה, שחיים במדינה שלנו, מוגנים ע"י הצבא שלנו, והם אפילו לא נכנסים למעגל העבודה (זה כי הרבה מהם בורים, ולומדים רק תנ"ך כל היום), הם מעדיפים לשבת בישיבות, ללמוד תורה, להבין כל מילה בכל ה 1000 אפשרויות פירוש שלה, ומה גם, הם מקבלים כסף................................
|
דבר ראשון הם מקבלים גרושים מהמדינה - ממש גרושים (1000+-)
ודבר שני - האם שמעת את התחזיות למלחמת המפרץ \ מלחמת העצמאות \ מלחמת ששת הימים וכו'
10000 מדינות של שונאים מסביבנו ולא מצליחים עלינו (תסתכל כאן לדוגמא)
למה ה' עשה את הניסים האלא - שניצלנו??? (אני מנחש שלא בגלל שהייתם....)
|
גם אני מסכים לקבל 1000 שקל , אתה יודע מה, כלום, לא צריך כלום, מביאים לי מקום לינה, מזון , ולימוד בחינם, (עוד משהו שמשלמי המיסים צריכים לשלם בשביל החרדים), ורוב האנשים לא יבקשו שום דבר נוסף
ציטוט:
אחרי כל הניתוקים אני לא רואה שזה נכון
|
הצבא הוא לא גוף עצמאי , הוא מקבל פקודות, שהכנסת אישרה אותן, משמע, שהן חוקיות, ולהפר אותן, זו עבירה , על החוק. אתה רוצה לכעוס על מישהו, זה בטח לא הצבא, שרק ביצע (אל תהרוג את השליח). זאת הארץ המובטחת, לפחות לפי התנך, וכמדינה, יש חוקים למדינה, בדיוק, כמו לוחות הברית , שהיו החוקים , כאשר בני ישראל עשו את הרע בעיני ה', הם היו נשלחים לגלות, בצורות וכ'ו.
כאשר המתנחלים, עושים עבירות על חוקי המדינה, הם צריכים להענש.
לא טוב להם, שיעברו לחו"ל, יש שם הרבה יהודים שרבים מהם מצליחים לא רע...
ציטוט:
:
ציטוט:
וכמובן. מה לעזאזל עשה ה', בזמן השואה??
|
כשיש שאלות מחפשים לינק
|
מצטער שלא קראתי, פשוט זה קצת ארוך מדי לי עכשיו.
ובקשר למה שרשמת קודם עם הזה, שכל הערבים מקיפים אותנו, זה אולי עוד טעות של ה' (בתנאי שהוא קיים כמובן), שהארץ המובטחת היא נקודה באמצע כל מדינות ערב. והייתי מעדיף שהוא היה נמצא (שוב, בתנאי שהוא קיים) איתנו בשואה, כאשר הושמדנו קליל, וגם ככה לא היו הרבה יהודים בעולם, (אני לא יודע מה האחוז) אבל אני בטוח שה 6 מיליון האלה, זה חלק נחבד מכל היהודים.
נערך לאחרונה ע"י tripleR בתאריך 01-05-2006 בשעה 00:18.
|
|