מישהו יודע מה קרה? אחרי 21,005 הודעות הניק 'AlexKarpman' נחסם. אלצ'קו, יש לך ניק חדש י'נוב?
מי הדפוק שיכתוב 21 אלף הודעות ויפתח משתמש חדש?
הוא אמר שיעשה את זה מתישהו (עוד כשהיה לו "רק" 18,000 הודעות).
יהי זכרו ברוך.....
אפשר לדעת למה?
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן.
Ladies and gentlemen, would you please move your hands repeatedly towards each other, until they make contact, releasing energy in the form of sound.
בטוח שלא של רובוטים?
איתי. לינק אדום לציטוטים!!!!!!!!!!
Imagine there's no countries, It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too Imagine all the people Living life in peace
חתימתכם הוסרה כיוון שהיא מגניבה מדי בשבילנו.
'.'
מוזר מאוד... נרשמת היום כשפתחו את האשכול הנ"ל וגם יש לך חתימה כמו שיש לאלקסקרפמן...... חשוד מאוד, הייתי מוסיף....
של השכפ"ץ
עריכה: איזה קטע, נוסף לו "חסום" מתחת לניק.
Canon 7D + Canon 20D + Canon 24-105L IS F/4 + Sigma 10-20EX F/4-5.6 + Canon 50mm F/1.8 + Sigma 70-300 APO DG F/4-5.6 + Canon Speedlight 580EX www.talnitzan.co.il
כה... גם זה מוזר מאוד.... שאני הגבתי לא היה לו "חסום" מתחת לניק
ובדיוק אחרי שאני הגבתי נהיה לו.
יהיה משהו, כי יש משהו
בואנה אלכס יא נברן! 21,000 הודעות $#?^?$%* ח-ו-ל-ה שמתגעגעים וזה
wego | creative עיצוב גרפי http://www.herewego.co.il
אני רוצה תעשה חיפוש שלו ותראה אולי איזה כמה עמודים אבל בטח לא 21 אלף וגם למה חסמו אותו...:**:*:*::?????
Gallery Pentax K100D + Pentax SMCP-DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL + SMC Pentax-M Macro 1:4 50mm + SMC Pentax 1:2.8/105mm + SMC Pentax-M 1:2.8 35mm + SMC Pentax 1:1.4/50mm
תודו שניצחתי.
משהו קטן לחיים: אני בת!
לא קיים רגש של גיחגוך קל. :/ כלום... פרוש לדוקים..
The reason they call it the American Dream is because you have to be asleep to believe it. George Carlin 1937-2008
אני מאחל לך 06.06.06 רע !
חחח
משו מוזר מאוד.... התגובה שלך ריקה ולמעלה רשום לך משו:
חח ראסמי... לא שמתי לב...
לא נכון... שלחתי תגובה ריקה בטעות, וזה מה שזה עשה...
שקרן.!!! הפורום אפעם לא טועה!