14-05-2006, 11:32
|
|
|
חבר מתאריך: 01.08.04
|
|
האם להכנע לזמן ומרחק?
שלום,
בימים האחרונים הכרתי מישהי ממש חמודה ממייספייס(אתר כזה של בלוגים וכל מיני), ואנחנו די התחברנו אחד לשנייה.
שנינו רוצים קשר, לשנינו לא היה אחד, אנחנו מסכימים בהרבה נושאים ויש לנו שיחות מעניינות... אף פעם לא משעמם, והחלפנו תמונות והממ היא מוצאת חן בעיניי(-:.
הקטע הוא... שהיא גרה בשוהם.. ואין אוטובוס שמגיע ממני אליה... ובכלל זה קצת בעייה להגיע לשם.
היא אמרה שאפשר לתפוס מוניות שירות, ות'אכלס אני יכול להגיע אליה בנסיעה של 2 אוטובוסים אבל אמממ לא יודע כמו שאתם מבינים זה לא הכי קל ונוח.
עכשיו היא בי' ואני שנה מעליה.... ולשנינו יש כרגע לחץ בגלל בגרויות והכל וגם יהיה לחץ בשנה הבאה אחרי החופש... אממ תיראו אני מאמין שאם אני והיא באמת נירצה אנחנו נוכל לקיים קשר וגם להינות מזה בגלל שממש נחמד לי איתה ואני מניח שאם לא היה נחמד לה איתי אז היא לא הייתה שולחת הודעות והיינו מדברים באייסיקיו כ"כ הרבה.. ואנחנו פשוט מאוד דומים בשאיפות שלנו ובציפיות שלנו מקשר וזה משו שאני באמת לא מצליח ממש למצוא היום.. טוב קיצר... מה אתם חושבים? אני פשוט רציתי לחשוב על זה וגם לקבל דיעות מפה לפניי שאני בכלל חושב על הכיוון הזה איתה.. מה אתם אומרים? כדאי בכל זאת לנסות?
|