לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-05-2006, 12:01
  yossi190 yossi190 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.03.06
בעיה בקבלת נעליים קלות

שלום, הייתי לפני כחודש אצל אורטופד מומחה בצריפין, ואחת מההמלצות שלו הייתה "נא להנפיק לחייל נעלי צבא קלות"...

ניגשתי עם ההמלצה לסמל שלי, אבל הוא אמר שאין נעליים קלות באפסנאות של משטרה צבאית (אני משרת עד סוף השבוע הקרוב בבה"ד 13, אבל לפי מה שהוא אמר אין נעליים קלות באפסנאות של שום בסיס של מ"צ) וגם שזאת רק המלצה ושהם לא חייבים לתת לי נעליים קלות.

אחרי כ3 שבועות הלכתי לרופא היחידה כדי שהוא יאשר לי את הפטור, אבל הוא אמר שאין פטור כזה ושהוא לא יכול לתת לי פטור לנעליים קלות ואסור גם לאורטופד לתת פטור כזה.
החלטתי לא לוותר וקבעתי תור למפקדת המרפאה (היא קצינה בקבע והיא גם רופאה), אבל היא גם אמרה שאין פטור כזה ושאני לא יכול לקבל נעלי צבא קלות.

בנוסף התקשרתי גם לבסיס הציוד בתל השומר, אבל גם שם אמרו לי שאין פטור לנעליים קלות, ושיש פטור רק לנעלי פלדיום או נעליים חצאיות (או משהו כזה).

השבוע אחרי שכבר די התייאשתי החלטתי להתקשר למוקד הפניות של קרפ"ר ושם הפנו אותי לאיזה רופאה בכירה (שהיא לפי מה שהבנתי גם קר"פ) והיא אמרה לי שאם האורטופד כתב אז מגיע לי ושצריכים לתת לי ועלי לפנות למפקדים שלי.

בכל מקרה לבעיה שלי... מצד אחד לא מגיע לי נעלי פלדיום או נעליים חצאיות (כי אין לי דפורמציה בכף הרגל או מחלת עור הקשה ברוך השם (רק על זה מקבלים פטור לפלדיום או חצאיות)), אבל מצד שני אני לא יכול ללכת עם נעליים כבדות (קודם כל יש לי בעיות ברכיים ובגלל שהנעליים לא בולמות זעזועים בצורה מספיק טובה זה מכאיב לי בברכיים (נתנו לי מדרסי גבס בהתאמה אישית, אבל הייתי איתם כחודש וזה לא עזר), בנוסף בגלל שהנעליים הכבדות קשות זה גרם לי לשטפי דם בציפורניים ולכך שהרגל התנפחה באיזור הקרסול)...

מה אפשר לעשות? מצד אחד המפקדים, רופא יחידה, ובסיס הציוד בתל השומר לא מסכימים לתת לי נעליים קלות למרות שיש לי המלצה מאורטופד צבאי, ומצד שני הרופאה ממוקד הפניות של קרפ"ר אמרה שכן צריכים לתת לי אבל היא לא יכולה לעשות משהו כי לדבריה היא לא אחראית אפסנאות אלא רופאה.

למי אפשר לפנות? הבנתי שאפשר להגיש בקשה לקר"פ פעילה או משהו?

יש למישהו הצעות? (חוץ מקומבינות, כי לצערי אין לי)

תודה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:10

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר