03-05-2006, 08:31
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.05
|
|
תנסה!
הייתי "חבר" באתר מעל שנתיים, וברוב הזמן חבר פעיל (כולל "זכויות" שיש לותיקים), אני יודע... למעשה למיטב ידיעתי אני הישראלי היחיד ש"שרד" שם כל כך הרבה זמן. לפחות 5-7 אחרים נרשמו, פעלו, ובסוף נמוגו (חלק היו פשוט בורים או שחצנים, אבל חלק פשוט הרגישו את האווירה המאוד לא אוהדת לישראלים... יהודים דווקא יש שם לא מעט בין הגולשים הפעילים).
ההגדרה "לא פוליטי" היא של בעל האתר (שהלוואי וכל בעלי הפורומים היו קשוחים והוגנים כמוהו) אבל בפועל יש לו נטיות ברורות לכוון האנטי סובייטי ונוסטלגיה לא ממש לנאציזם, אלא לימים בהם : white man kicked asses.
אם תרשם, תוכל לצפות (לא לכתוב) ב Lounge ובכל מקרה אתה יכול לקרוא את הפורום War crimes and holocaust ועוד אחד או שניים שבהם לשיונים על עשראל וישראלים יש מקום. מהר מאוד תפגש בחברה ששונאים אותך באופן מדעי ומאוד קשה להתמודדות במדיום הזה, ושיגרמו לך לראות בעזמי בישרה חבר ואוהב. בכל מקרה יש שם כמות עעצומה של אנשי מקצוע וחומר ממדרגה ראשונה.
(אני אגב, בשביל הבריאות הנפשית, יום אחד פשוט סגרתי את החשבון שם ולא נכנסתי לאתר לצרכי קריאה. לא הזדהיתי כישראלי אלא כמישהו שגר במיזרח התיכון. בכל מקרה זה היה ברור למי שקרא הודעות שלי).