23-04-2006, 02:06
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.09.05
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי RmSs
ואני חושב שמישהו עם רמת התבטאות כל-כך נמוכה כמו שלך, צריך להיות הראשון שיתמוך ביולי תמיר לתפקיד שרת החינוך
|
אוקי.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי RmSs
אתה לא כל-כך לא מבין מהחיים שלך שזה אפילו די-מעצבן. מז"א לא שוות את מה שהן מקבלות? הן מרוויחות 18.5 שקל לשעה, שזה באמת לא הרבה, עבור העבודה שהוגדרה להן לעשות. אם אבא שלך לא רוצה להעסיק אותן - שלא יעסיק. אבל להגיד שהן לא שוות ת'כסף... זה יכול להגיד רק בנאדם כמוך, שבטח גם לא הרוויח שקל בחיים שלו (או שהוצאת ת'כלב של השכנים? ).
|
אתה יודע מה, זאת הייתה שטות כניראה לכתוב את הדוגמה הזאת, הייתי צריך להדגיש יותר את מה שכבר כתבתי, "מעסיקים פשוט יפטרו אלפי אנשים, אלפי פועלים, הם (מפעלים לדוגמה) לא יעסיקו אנשים ב1000 דולר נקודה! זאת עליה דרסטית ביותר בשכר המינימום."
אני חושב שאתה לא מבין כל כך מה זה שכר מינימום, שכר מינימון זה הסכום המינימלי שמעסיק חייב לשלם לעובד שלו!, נהייה אופטימים ונקווה שלא יפוטרו עובדים על השינוי הזה, אז יופי, אני יגיד לך שאז מעסיקים פשוט חד וחלק לא יקבלו אנשים חדשים לתעסוקה!, תבין פשוט, כיום מפעלים קורסים!
אז ניראה לך שהם יעמדו אז בלשלם סכום עוד יותר גדול לפועלים?, ותבין, אז המדינה תשלם כסף למפעלים כדי שלא יקרסו ויסגרו את עצמם, אז מה יצא לנו מיזה, שגם ככה זה יעלה למשלם המיסים?!
ציטוט:
במקור נכתב על ידי RmSs
סטנלי פישר, משכיל ככל שיהיה, שונה בגישה הכלכלית שלו מפרץ וברוורמן. זה לא עניין של אי-הקשבה, זו אי-הסכמה ברמה האידאולוגית של העניין. לא כל מי שלא מסכים איתך, זה אומר שהוא לא מקשיב לך. לפעמים גם באמת לא מסכימים...
|
כאן יש טעות שלי, לא הבאתי לביטוי נכון את מחשבותי ורשמתי סתם "לא מקשיב", אך לא כך כוונתי.
כוונתי היא שפרץ "חסר ניסיון וידע כלכלי" והוא לא מספיק מבין את הדרך הכלכלית שמציע סטנלי, שהוא כאמור בעל ניסיון רב בכלכלה.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי RmSs
אחרי שאתה קורא את זה... תעבור על ההודעה שלך שוב. ותשקול שוב את מתן תיק החינוך לעבודה
|
לא תודה מותק, למה ראיתה איך ניראת יולי תמיר?!
26-40 עושה ת'צ'יפס יותר טעים! 91-05 עושה ת'צ'יפס יותר יבש!
|