28-04-2006, 19:36
|
|
|
חבר מתאריך: 20.02.06
|
|
הגיבוש הפיזי - בין 4 ל5 שעות בערך
ריצת אלפיים הכל עליות וירידות מתונות, ובסוף יש ירידה יחסית גדולה(שהופכת לעלייה גדולה ברגע שאתה חוזר אחורה).
זה לא מספיק להגיד להם שאתה חולה, הרופא שם בודק אותך. אם אתה באמת חולה מדי אני מניח שהוא ידחה לך את הגיבוש בכמה ימים. כל מהלך הגיבושים זה בערך שבועיים, אז אם אתה לקראת הסוף ואין לאן לדחות לך - אז כנראה תאלץ לפרוש.
אם דחית בגלל מחלה זה לא נראה לי יקטין את הסיכויים שלך. הם שופטים אותך לפי התפקוד שלך בגיבוש והראיון האישי.
1 מתוך כל 4.5 עוברים. דהינו קצת פחות מרבע מכל האנשים שעושים את הגיבוש - עוברים(אני לא יודע אם הנתון הזה כולל גם את אלו שפורשים במהלך הגיבוש או לא. אני מניח שלא, אם במשך שבועיים כל יום בין 50 ל150 מסיימים, זה הגיוני שרק רבע בערך עוברים כי יש בערך 400-500 צנחנים בכל מחזור, ואל תשכח שהרבה גם מצטרפים דרך ראיון מגיבושים אחרים או אם הם נופלים מטיס וכו')
דובדבן לא מקבלים בגיבוש צנחנים. בגיבוש צנחנים אתה יכול להיות מאותר דובדבן, אבל גם בתור לא מאותר אתה יכול להתקבל לדובדבן, פשוט פחות יסתכלו עלייך בגיבוש יחטיות אז אתה צריך להוכיח את עצמך יותר. וכמובן שרוב המאותרי דובדבן לא מתקבלים לדובדבן. בכל מחזור יש בערך 50 אנשים בדובדבן. לפני הגיבוש בכל מחזור יש בערך 150 מאותרי דובדבן