12-04-2006, 15:35
|
|
|
חבר מתאריך: 18.03.06
|
|
שאלה לגבי נעליים קלות וקבילה
שלום, אני נמצא כעת בקורס של משטרה צבאית בבה"ד 13. יום ראשון שעבר אורטופד צבאי (חר"פ צריפין) נתן המלצה שינפיקו לי נעליים קלות (בגלל בעיה אורטופדית שיש לי)...
בכל מקרה ניגשתי שבוע שעבר לסמל הקורס ואמרתי לו והוא אמר שזאת בעיה ואין נעליים באפסנאות אבל הוא יבדוק...
היום ניגשתי אליו שוב והוא אמר לי שאין במשטרה צבאית נעליים קלות ושזאת בעיה להשיג, אם הוא יוכל להשיג אז הוא ישיג ואם לא אז לא, כמו כן הוא אמר שזאת רק המלצה מה שהאורטופד כתב ושלא חייבים לכבד את זה (רק אני לא מסכים עם זה?)
בכל מקרה מה לעשות? אני לא יכול ללכת עם הנעליים הכבדות, איך להכריח אותו להביא לי נעליים? או שיש אולי אפשרות לקבל במקום אחר (בלי קומבינות?)
ושאלה שניה... בעקבות שברי מאמץ שיש לי (דרגה 4) האורטופד נתן לי פטור מלא ממאמצים (זה בנוסף לפטור לעבודה משרדית עיונית שנתן לי רופא אחר) ל8 שבועות...
בכל מקרה שבוע שעבר יצאנו לאבט"שים ודיברתי עם הסמל ושאלתי למה אני יוצא אם אני לא יכול לשמור והוא אמר לי שאני אהייה בחמ"ל...
בכל מקרה הגענו לבסיס של האבט"ש ואז התברר שאין מספיק אנשים והמפקדים התחילו ללחוץ עלי שאני דופק את החברים שלי ושאני אשב כל השמירה וכדומה ולבסוף נאלצתי להסכים לשמור (אפשר להגיד מתוך חוסר ברירה וגם אחרי שהם הבטיחו לי שאני אשב כל השמירה)...
ככה זה נמשך כל השבוע ויצא לבסוף ששמרתי 3 פעמים כאשר פעם אחת נאלצתי לעמוד 8 שעות על הרגליים עם אפוד, נשק וכוננות מלאה וזאת למרות שאסור לי לעמוד מעל לרבע שעה ברצף (בגלל השברי מאמץ)...
חוץ מזה שיצאתי פרייאר, האם אני יכול לקבול מישהו? (יש לציין כי אחרי הפעם הראשונה אמא שלי התקשרה למפקד קורס וצעקה עליו למה הכריחו אותי לשמור והוא אמר שהוא לא ידע שיש לי פטור ואני לא אשמור יותר, אבל כאמור שמרתי אחרי זה שוב)
תודה.
|