10-04-2006, 22:40
|
|
|
|
חבר מתאריך: 31.05.03
|
|
תראו תראו :P
ח"ח !!!
וואו, עברו עלי שבועיים פשוט.... מחורבנים, כל שמחת החיים וההיפריות שבי נגוזו לנוכח הסיוט המתמשך הנקרא : מבחן הפסיכומטרי . שבועיים מלאי מרתונים וסימולציות (שבוע שלם ביליתי בנסיעות לבסיס, שהייה בו שעתיים, נסיעות מרובות ולימודים עד אמצע הלילה) . בשבוע האחרון הייתי בחופשה מהצבא, דבר שקצת הקל עלי אבל הלחץ עדיין היה רב - מיום שישי עד היום "נהניתי" מבחילות ורצון מתמיד להקיא (ורק רצון, שזה הכי מעיק) .
מה שכן - כל יום אמא פינקה אותי עם המאכל המרוקאי האהוב עלי ביותר - "אלבלקוקש" (קוסקוס חלבי) וביום שישי היא הוציאה אותי לקנות בגדים לרגל החג ולהתאוורר . קניתי נעלי בובה שחורות ממש מתוקות מ- To Go (ממליצה בחום לרוץ ולבדוק את הרשת, יש מבצעים אדירים) ומיני סריג אוף וויט וחצאית סאטן בלון שחורה מ"קסטרו" (יש לי חיבה לחצאיות בלון )
ביום שבת למדתי עם בנה של חברה של אמא שלי מתמטיקה והוא ממש עזר לי, כשחזרתי אמא שלי ישר שעטה עלי (מתי היא הספיקה לדווח לה ?!) : "קלרה אמרה שאת נראית ממש יפה ושרזית" ! אני : "אה, באמת ? -יופי ! (בעעעע ולאות אירוניה זרקתי קוביית חמאה ענקית אל תוך האלבלקוקש שלי )
אתמול בערב נסעתי לישון אצל בת דודה שלי שהיא סטודנטית בב"ש וגם מדריכה בפסיכומטרי והיה ממש כיף, הבאנו סרט מטופש בדיוידי, אכלנו פיצה והיא פשוט הוציאה אותי מהלחץ .
היום בבוקר ניגשתי לבחינה, ברגע שסיימתי אותה - הרגשתי הקלה אדירה ושמחה (אני לאט לאט חוזרת לעצמי ) .
אחר- הצהריים נסעתי למושב לבקר את ערן - חבר שלי לשעבר כי נולדה לו אחיינית, אז קניתי לה בובה נמתחת שמנגנת בעגלה והיה ממש כיף לפגוש את המשפחה שלו (אחרי שלא הייתי שם כחצי שנה), שמחתי לראות ששום דבר לא השתנה כי הייתה תחושה של משהו מוכר וחמים .
פגשתי גם את האחיין המקסים שלו שאני הכי אוהבת בעולם (ולמי שזוכר, העליתי באחד מאשכולות התמונות - תמונות שלנו בים ) והתפלאתי שהוא זכר אותי, רץ אלי ואמר שהוא התגעגע (רק בן שלוש וחצי !!) ולא הסכים לתת לי ללכת !!
וזהו, עכשיו חוזרים לשגרה ומנקים לקראת פסח .
שיהיה חג שמח ומאושר לכולם
נערך לאחרונה ע"י Gwenhwyfar בתאריך 13-04-2006 בשעה 18:02.
|