לפניכם תמונות מאירוע דיי ישן בגוש קטיף...
נתפסה כרישה, ולא רק שהרגו אותה, אלא גם פתחו לה את הבטן והציגו את קרביה וצאצאיה לאויר העולם.
עכשיו אני לא בטוח כמה מרושע אפשר להיות כדי לעשות את זה, אבל אותם אנשים גם מחייכים בתמונות...
אני הייתי מתבייש...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ~M~ שמתחילה ב "אני פשוט לא תופס כמה רשעות יכולה להיות בבן אדם..."
פעם היינו צדים בשביל להתקיים והיום אנחנו "הורגים" בשביל ההנאה
למה?
Your signature did not follow Fresh's signatures policy, therefore it was automatically erased. Please see the E-Mail which has been sent to you, to learn how to fix this. - למה בדיוק מה רע בחתימה שעשיתי 300*150 של יוסוף הדררה שלי שנאבדה לי לפני כחודש ?!?!?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ~M~ שמתחילה ב "אני פשוט לא תופס כמה רשעות יכולה להיות בבן אדם..."
לדעתי לא הציגו כלום לראווה הם סתם צילמו את עצמם עם הכרישה אבל.... התלאנדים ביתרו אותה והוציאו את קרביה ביחד עם הכרישונים... לדעתי היא הייתה ארוחת הצהרים שלהם!!!
ואין ספק שאנחנו בעל החיים הכי אכזרי עלי האדמות!!
זוועה!
אבל אל תשכחו שלמתנחלים בגוש קטיף עשו אותו דבר בדיוק. הוציאו אותם בכוח (בתקטורת לא אמרו כלום) הוציאו להם תמיץ זרקו אותם (כן כן זרקו אותם הם לא חיים שם בסבבה כמו שחושבים והם מתים לצאת משם) במלונות ויורדים עליהם הקרווילות האלה שלהם מתפרקות גנבו להם הכל ואתם חושבים על הכריש מגוש קטיף... אני לא אומר שזה לא רשעות אבל תחשבו גם על אחים שלכם...
כאן הפוליטיקה וההיסטוריה לא תופסים.
ואם אתה כבר בעניין, לדעתי ההתיישבות הזאת בכלל לא הייתה במקום.
ממתי עזה שייכת לישראל? זו לא הרצועה הדחויה של מצרים? שישאירו את החור הזה לפלישתים...
ואין שום הצדקה למעשה כזה. שיהיה להם עונש משמיים...