01-04-2006, 13:20
|
|
|
חבר מתאריך: 01.04.06
|
|
יש לי מספר שאלות נורא בסיסיות
לגבי ההתקנה של PHP.
קודם כל אני כבר קראתי את החוקים של הפורום וחיפשתי בפורום גם כן, ומצאתי דברים שבערך עונים לי ואני מעדיף שמישהו יענה לי במפורט וזהו.
דבר ראשון, אין לי שום מושג בPHP, הסיבה שאני לומד אותה היא שאני אוהב תכנות ובדיוק סיימתי קורס של 5 נקודות בC (בהצטיינות) והחלטתי ללמוד את הPHP הזה, אבל הבעיה שלי היא בההתקנה.
אין לי מושג מה זה שרת, ההקשר היחיד שלי עם שרת זה שאני מתחבר לשרת ליפני שאני מתחיל להוריד באי מיול, חוץ מזה אין לי מושג מה זה, למה צריך את זה, ואיך זה מתקשר לחיים שלי. אני אשמח אם מישהו יסביר לי מה זה בדיוק בצורה פשוטה ומובנת בלי מושגים מסובכים ומתוכחמים שיקשו את ההבנה.
הבנתי שכדי להתחיל ללמוד את התוכנה, צריך להתקין שרת (או משהו כזה). ותאמת עקבתי אחר המדריך באיזה אתר אחד, ולא הצלחתי להתקין אותו, הורדתי משהו שקוראים לו APACHE מהאתר בית שלהם, נכנסתי לתיקיה BINARIES ו WIN32, הורדתי התקנה הפעלתי אותה עשיתי כמה NEXT ואז הוא ביקש ממני NETWORK DOMAIN (??) וגם SERVER NAME וADMINISTATOR ADRESS ואין לי מושג מה להכניס בערכים האלה (יותר מזה, אין לי מושג מה זה הערכים האלה), אז התחלתי לשחק עם איזה שעה ולא הצלחתי להתקדם.
רציתי אם מישהו יכול להסביר לי את העניין, איך אני מתקין את זה, איך אני מגיע למצב שזהו יש לי PHP ואני יכול להתחיל ללמוד לתכנת, וגם להסביר לי כל מיני מושגים שלדעתכם יהיו חשוב לדעת. (או להפנות אותי למקום כלשהו שהעניין כבר מוסבר).
בתודה מראש לכל מי שעוזר, דני.
|