התייעצות קלה לגבי מה שהיה לי השבוע....
*** אזהרה! האשכול הזה ארוך אחושילינג! ***
אהלן חברים,
אני לא כותב כאן הרבה, אבל יוצא לי לקרוא הרבה הודעות של אחרים, אז עכשיו אני רוצה להתייעץ, או יותר נכון להעלות איזה בעיה שהייתה לי השבוע, כי אני פשוט מרגיש חסר אונים.
שבוע שעבר, שישי שבת, היה לי סמינר מיון לשנת שירות, לא הלכתי לישון בכלל בלילה.
מה הלילה קשור? במהלך הלילה, שיחקנו עד 4 בערך אמת או חובה קבוצה של איזה 10 אנשים, והייתה שמה מישהי שלא מהגרעין שלנו (חילקנו אותנו לאחוות לפי הגרעין שאליו באנו להתמיין, והחבורה הייתה מורכבת מאנשים שבאו להתמיין לאן שאני באתי גם, וממנה שהיא באה לגרעין אחר) אבל שכבר יצא לי לראות אותה באחד הסמינרים של הגרעינים (עזבו אתכם עניינים טכנים- היינו בסמינר ביחד חודש חודשיים לפני ולא דיברנו בכלל).
אחרי שהתפרק האמת או חובה, אמרנו כבר מי שנשאר שלא נלך לישון, שעה אחרי עוד כמה אנשים נשברו והלכו לישון, ובסוף יצא שאני והבחורה יושבים בחדר ומדברים.
דיברנו איזה שעה שעה וחצי, עשינו כיף, צחקנו ודיברנו חופשי, ואז הגיע בוקר והלכנו.
עד הערב ראיתי אותה פעם פעמיים בהפסקות, ובסוף הסמינר שכולם התפזרו לקחתי את המספר שלה (היא גרה בעיר אחרת אבל לא משהו רחוק מדי).
במשך הזמן שבין שבת בערב עד שני בערב התכתבנו במשהו כמו 400 הודעות בפלא' (ובמשך היומיים האלה פשוט "חיזרנו" אחד אחרי השני באמצעות ההודעות כי לא בדיוק היינו תמימים עם מה שכתבנו...) , וביום שני בערב היא הייתה אצלי.
דיברנו צחקנו, הייתה אווירה ממש טובה, התנשקנו קצת, וקבענו שבשישי אני הולך לישון אצלה.
אפשר להגיד שזה היה ערב סתם של חירמון, אבל בשבילי ונדמה לי גם בשבילה, היה קצת יותר מזה, דיברנו על דברים שקצת יותר ענייניים ורלוונטים לנו מאשר מזג האוויר, ואפשר להגדיר אפילו שהיינו ביחד לערב אחד, לא סתם היא באה אלי, התחרמנו וסלאמט נתראה בשישי, אלא יום שני הייתה התחלה ומשם נראה.
פה נעצור רגע ונגיד נק' חשובה, לי נראה באותו רגע, שאחרי היומיים האלה שעשינו טוב אחד לשני עם ההודעות וגרמנו אחד לשני לחייך, נמשיך לדבר ובשישי שאני אפגוש אותה אני ידבר איתה לאן הקשר הזה הולך.
חוזרים לסיפור, בשלישי בבוקר אני שולח לה הודעה כהרגלי, נקצר את העניין ונגיד שעד הערב שלחתי לה די הרבה הודעות- בבוקר תפסו אותה בשיעור כותבת לי הודעה אז עד הצהריים היא לא ענתה לי, בצהריים היא העבירה פעולה, ובערב היא בפעולת שכבה, בלילה לא יודע למה לא ענתה.
אני שולח הודעה והיא לא עונה, אני ממשיך והיא לא עונה- אוקצור, נהייתי קרציה (בדיעבד כמובן, באותם רגעים זה נראה לי כאילו היא מתעלמת ואני בסך הכל רציתי שנדבר ונראה מה קורה).
יום רביעי, לא שונה כ"כ, היא שלחה לי הודעה בצהריים שהיא מעדיפה שאני ארפה עם ההודעות, זה יותר מדי, חנוק לה, היא צריכה זמן, היא לא רוצה שנפסיק לדבר אבל היא צריכה זמן כי זה יותר מדי בשבילה.
בין אותו רגע, עד להיום, צלצלתי אליה, שלחתי הודעות, השארתי הודעה קולית (לא באטרף כמובן, אבל עדיין נחשב הרבה) ועדיין לא קיבלתי תשובה ממנה- אני רק רציתי שיהיה לי הזדמנות לדבר איתה לחמש דקות לראות מה קרה, ולהסדיר את זה.
חשוב להגיד גם, את ההודעה הקולית השארתי אחרונה ומאז כלום, ולא התקשרתי ואמרתי תחזרי אלי אח"כ, אלא אמרתי שאני מתנצל שהייתי קרציה, ושבבקשה תחזור אלי בשביל לסגור את העניין, גם אם היא מצלצלת ואומרת תפסיק להציק לי יא שמוק, רק שתצלצל.
מה הבעיה?? אני מ ת ח ר פ ן !
היא השאירה אותי באוויר, עם סימנים כאילו היא לא רוצה וכאילו היא כן שנמשיך לדבר, ואני תקוע באמצע העניין.
נכון הדבר ההגיוני, שאני מסכים איתו ומבין את הלוגיקה- הוא פשוט לעזוב ולהמשיך.
בעקרון המשכתי הלאה, קצת התבאסתי אבל העיקר הוא שפשוט חבל לי, שבגלל אי הבנה או אלוהים יודע מה סתם נפסיק קשר כזה שעשה לנו טוב, גם אם לא נהיה זוג, פשוט חבל שנפסיק לדבר כי היא אולי פירשה לא נכון את הסיבה למה שלחתי לה יותר מדי הודעות (ועם זה אני גם מסכים, חנקתי אותה, מה שהיה היה).
הדבר הבעייתי הוא- אני לא בנאדם פסיבי, אני לא יכול לשבת ולתת לה זמן ככה שאני תקוע באוויר עם תקווה שהכל יחזור להיות כמו שהיה או מחשבה אולי זה לא יחזור בכלל (שוב, המשכתי הלאה, זה לא יהרוג אותי אם לא יחזור להיות, פשוט חבל לי להתפספס על דבר שעשה רק טוב), אני פשוט לא מסוגל לעבור יום בלי להתחרפן מזה, לא בגלל שנדלקתי עליה או משהו- אלא בגלל שאני רק רוצה לדבר איתה לחמש דקות, לראות מה קורה ולסגור את העניין לטוב או לרע, ואני לא יכול כי היא לא עונה ולא מחזירה צלצולים.
אמרו לי גם לעזוב את וזהו, יהיו אחרות- העניין הוא, אני לא רוצה לוותר, אני עקשן מדי בשביל לקבל את זה כעובדה עד שאני לא מדבר איתה, מה שעוד לא קרה, ופה קבור הכלב.
השאלה שלי בעצם, מה דעתכם על העניין?
אפרופו גם, מי שסיים, סחטיין!!
תודה למי שעונה! לילה טוב חברים
נערך לאחרונה ע"י GoldFish בתאריך 06-03-2006 בשעה 00:03.
|