11-03-2006, 17:12
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.08.03
|
|
|
:) יא חמודים!
טוב אז יש לי הרבה מליון המון מה לומר {ובטח אני אקצר את זה לאיזה 7 משפטים בלאט!}
אז קודם כל תודה על הדאגה כפרות עליכםםםםםםם !!! לכל מי שכתב לי במסנג'ר\באיסי ולא עניתי או עניתי והוא כבר לא היה ושאל מה קורה ולאן נעלמתי... אז כן באמת נעלמתי ואני מאוד מצטערת שלא השקעתי לאחרונה... אבל בגלל שאני בי"ב עכשיו המורים שלנו נלחצים כי לוקחים להם המון שיעורים והם לוחצים עלינו חומר ומבחנים כל השבוע...בנוסף גם סדנאות לפולין... אז הייתי ביד ושם ביום חמישי ושבוע שעבר בקיבוץ לוחמי הגטאות, שמענו עדים, עשו לנו שיעורי חינוך וקראנו מאמרים, ראינו כמעט כל סרט אפשרי ושמענו כל עד שעוד קיים בארץ הזו, ואני לא מגזימה הגענו לסביבות ה17 עדים... אז יש לנו עד מתלווה מקסים, ואני טסה ביום רביעי בבוקר...אני בלחץ... !!!
אז מחר יש לי מבחן בפסיכולוגיה ולא היה לי בכלל זמן ללמוד, ואני חייבת ללמוד מהההההההר... ואני צריכה גם לסדר היום מזוודה ולקנות את מה שחסר לפולין... אוף!! איפה לעזאזל קונים שקיות חימום?! בלאט!
קניתי כל כך הרבה דברים, בחיים שלי החדר שלי לא היה מבולגן ככה, שקיות, בגדים, מעילים, אוכל, כלי רחצה הכל מפוזר לי בחדר... מכתבים לטיסה .. הכל!!! אני כל כך מתרגשת, מתה להגיע לשם כבר.
אז שוב - תודה לכולם על הדאגה, ואני מצטערת שלא הייתי קשובה לאחרונה וגם במסנג'ר ובאיסיקיו אני מודה שלא הספקתי לענות ולא הייתי מרוכזת - ואני באמת אנסה כמה שיותר לעזור כשאחזור...
אבל עד אז..
אני פשוט מעופפת!!!
אז תאחלו לי טיסה נעימה, וחוויה מרגשת מהנה. ומי ייתן ושאף אחד לא יחטוף את המטוס שלי.
ומי שעוד רוצה מוזמן לכתוב לי מכתב לטיסה אני ידפיס ולא אקרא עד לטיסה -מבטיחה!!
אה ותמרוש אם תקראי פה לפני שהספקתי להתקשר לומר לך -המכתב הגיע, ושמתי אותו ליד המכתבים האחרים ואני מבטיחה לא אקרא עד הטיסה =]]]]
טוב אז לא הצלחתי לקצר ל7 שורות, זה כנראה מההתרגשות, ואויל גם בגלל שיש לי פיפי .חחח
והכי הכי חשוב - קניתי נעלי בית ורודות כל כך מכוערות שזה מצחיק !!!
אני ידליק נר אחד ממני ונר אחד מפרש בכל אנדרטה ! מבטיחה!
תות - פאק, אני כל כך מתרגשת! המשלחת לפולין 2006 were coming!!!!