21-03-2006, 18:57
|
|
|
|
חבר מתאריך: 04.02.06
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי TheWave1110
אמנם אני לא מיועד לשיריון אבל לתקופה מסוימת חשבתי שכן אז אני יכול להגיד לך מה כמה מהדאגות שהיו לי.
קודם כל לפי איך שאני רואה זאת, שיריון עושה את אותה עבודה שחי"ר עושה רק במקומות "משעממים" יותר, ועם הכשרה מעטה יותר.
כמעט ואין שימוש בטנקים כיום (לפי שמועות מסויומות).
זהו חיל ענק ולכן אין בו מספיק "יחוד" וגאווה (למרות שאנשים מסוימים אמרו לי שזו דעה מוטעית).
זהו מקום בלי הרבה "יוקרה" ואני יודע שזה נשמע דבילי אבל אני מודה שלמרות שזה ממש לא הכל, היוקרה וההוכרה הן עדין פאקטורים משניים לדעתי.
שיריון ידוע כמקום עם הרבה אנשים "ברמה נמוכה".
לא שומעים על יותר מידי פעולות של שיריון בשטחים, אין הרבה פעילות, וזה חיל שהוא למרבית העין פחות קרבי מאחרים.
עריכה: אך אני מוכרך להודות שלאחר דיונים ממושכים בנושא כאן בפורום דווקא ניהייתי די מורעל על שיריון (וכמובן שבדיוק אז שינו לי את תאריך הגיוס שוב) והרבה מדעותי השתנו.
|
טוב לדעת..שלא משתמשים בטנקים.(מי המקורות שלך...?גולדה מאיר?)
טוב לדעת..שאין בו יחוד וגאווה.
טוב לדעת..שהאנשים שם ברמה נמוכה(כשיש שם אנשים ברמה גבוהה מאוד."השבחת הגדודים קוראים לזה אם אני לא טועה, מפאת הצורך בפיתוח מפקדים רבים).
טוב לדעת..שאין הרבה פעילות(הרי שריון תומכ"ל נכון?)
טוב לדעת...שנהיית מורעל על שריון...מה הייינו עושים בלעדיך?
שריון הוא אחלה חיל שקיבל תדמית רעה. כמובן שהוא אינו חי"ר.
מי שכל חלומו להיות לוחם חי"ר יתאכזב משיבוץ לשריון, מכיוון שהפעילות חי"ר שם היא ללא ספק איננה זהה לשל חטיבות החי"ר האחרות.
עדיין, לא נכון להגיד שלשריון אין פעילות(כי רק לפני שבוע השתתף גדוד שריון בלכידת רוצחי רחבעם זאבי).
איכות האנשים בשריון היא מאוד גבוהה ורבים בעלי נתונים גבוהים ואיכותיים, מכייון שיש צורך רב בפיתוח קצינים בתוך חיל, ולכן נפילי טיס רבים משתבצים לשריון אפילו(מרצונם, כן היית מאמין?)
מי צריך יותר יחודיות בנסיעה על טנק שיכולותיו אדירות?
ולגבי הגאווה - אני לא אגיד לך. חכה ליוסיפון. חכה לשאר החבר'ה שאחרי צמ"פ. הם יספרו לך כמה מעניין ומגבש המסלול בשריון, ועד כמה כן יש גאווה בחיל(לא גאווה מהסוג הזה - )
כמו כן, הטירונות בשריון היא טירונות חי"ר לכל דבר..תריץ חיפוש תמצא על כך מידע.
שוב, מי שחלומו להיות לוחם חי"ר, שם הוא לא ימצא את מבוקשו, כי העבודה שונה מגולני,גבעתי, וכו'.
רק חבל שאתה מדבר מתוך חוסר נסיון, אתה מטעה אנשים אחרים.
נערך לאחרונה ע"י GuyB בתאריך 21-03-2006 בשעה 19:05.
|