05-02-2006, 12:39
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.12.04
|
|
חיכיתי למשה, אבל יש לי קצת זמן פנוי בעבודה ואף אחד לא תרגם, אז הנה אני, מסיר חלודה ומשפשף קצת ת'אנגלית:
תודה רבה,
אנחנו מודים לך על שהקדשת מזמנך, וידעת אותנו שנהנית מהאתר שלנו.
ברוב המקרים אני משתמש במצלמות ועדשות של קנון. בתמונות העיטים - עדשות 300מ"מ עד 600 מ"מ, צמצמים 2.8 עד 4.0.
בלוויתנים, עדשות 70-200מ"מ, 300מ"מ ו-400מ"מ.
אני גם משתמש ב 16-35מ"מ (הערה אישית: זוית מאוד רחבה, במיוחד על פריים מלא כמו ב 5D שלו), 28-75מ"מ, ו 20מ"מ.
בשביל העדשות הגדולות, אני משתמש בחצובה בעלת ראש אשר מאפשר לי לעקוב אחר ציפורים בצורה קלה יותר, מאשר עם ראשים "רגילים" ו"כדוריים", אשר קרוי "ווימברלי".
אני משתמש ב Canon 10D עבור הצילומים התת-מימיים (מקווה להחליף ב 5D) ובד"כ מצלם ב Canon 1Ds Mark2. אני גם משתמש ב 1Ds Mark1 אבל הן לא שלי.
אני אוהב את המהירות של ה"סימן 1", ואני מת למצלמה בסגנון ה 5D שתצלם במהירות של 8-10 פריימים (תמונות) בשניה (הערה אישית: בצילומים כמו ציפורים, קשה מאוד להכין מראש קומפוזיציה, ולכידה של ציפורים אשר עפות במהירות כזו היא עניין של הרבה מאוד מזל. מצלמה אשר מסוגלת לצלם מאוד מהר, עוזרת ללכוד יותר תמונות בצלילה אחת של ציפור, ומגדילה משמעותית את הצ'אנס לתפוס תמונה אחת חדה, ברורה ויפה). כשאחת כזו תצא, אקנה אותה! (קיוויתי שה 5D תהיה כזו, אבל כנראה שאאלץ לחכות עוד קצת [ה 5D איטית יותר, כפי שציין משה]).
יש לנו תצוגה במוזיאון המדיני (תרגום נכון?) באביב/קיץ הזה בנושא לוויתנים, וחשבתי להזמין את החברים מהאתר שלך (להלן: פרש) לבקר ולהצביע, מבין 16 התמונות, לתמונה אשר אותה הם הכי אוהבים.
אם יש לך זמן, אנא בקר בגלריית הלוויתנים והעבודות החדשות (יש תמונות חדשות של לוויתנים בגלריה "תמונות חדשות").
מכיוון שהתערוכה תהיה פתוחה לציבור, אנחנו מעריכים את דיעותיו יותר מאשר כל השאר.
במידה והשתמשת ב "מועדפים" בשביל להכנס לאתר, וגלריית ה "עבודות החדשות" אינה נפתחת (כנראה באג באתר), הזן שוב את כתובת האתר בשדה הכתובת, במקום להתשמש במועדפים, ואז הגלרייה צריכה לעבוד. לפני שאתה סוגר את האתר, החלף את הכתובת במועדפים בכתובת החדשה, וזה לא אמור לקרות שוב. זה קורה לנו, ואנחנו לא יודעים למה, אבל ככה "תיקנו" את זה אצלנו (הערה אישית: ביל גייטס אשם!!).
בברכה,
ג'ון הייד.
|