לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-08-2006, 12:08
  JPP JPP אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.06
חחחח גם לעי יש את זה...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי comando שמתחילה ב "פרופיל צבאי"

תקשיב לא היית בצו ראשון עוד נכון?..

אז ככה יש לי את זה בברך ימין .. מתי שישלחו לך את הטופס של הצו הראשון אתה צריך למלא שאלון עלבריאות כזה.. אזאם אתה רוצה פרופיל גבוה כאילו 97 קרבי אז אל תסמן שם שומדבר בקשר לברכיים או בעיות בכלל... וביום שאתה הולך לצו ראשון יהיה לך בדיקה כזאת אצל רופא שהוא ישאל אותך שאלות כלליות אם יש לך בעיות אז אל תחשוב בכלל על להגיד לו כי אז יהיה לך בלגאן וזה סתם.... בכל מקרה הם לא בודק את הגוף שלך ואם זה בולט לך קצת מהברך (כמו שלי..) אז תלבש ג'ינס או מכנס ארוך והוא לא יראה....

עכשיו אם אתה מתכנן להוריד פרופיל פשוט תגיד להם ואני כמעט בטוח שתוכל להוריד לנמוך אם תגיד לו שזה ממש כואב לך שאתה רץ וסתם תחרבש לו....

אבל אני עדיין מפחד שיגלו את זה אולי ביום הגיוס כי הבנתי שהולכים גם שם לרופא....
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-08-2006, 21:56
  comando comando אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.08.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי comando שמתחילה ב "פרופיל צבאי"

המצב אצלי קצת יותר מסובך , אני כרגע בן 16 וחצי , אומנם די רחוק מהגיוס אך יש לי כבר רעיון ובו אני מעוניין ללכת ליחידה קרבית , שייטת 13 , שלדג או מטכ"ל .
אני כרגע כדורסלן פעיל ובגלל זה יש לי גם כן שתי דלקות בשתי הברכיים , בימין עבר , בשמאל החמיר ועדיין כואב לי , שלוש שנים אחרי שהדלקת הופיעה בפעם הראשונה .
אני הפסקתי לשחק מכיוון שנמאס לי לשים שקיות קרח על הברכיים אחרי האימונים ולהתמודד יום יום עם הכאבים בתקווה שהדלקת תעבור , אך סביר שהיא גם לא תעבור מכיוון שהמשכתי להעמיס אליה גם לאחר הופעת הדלקת , מה שיגרום ככל הנראה למקרה שהיא לא תעבור אלה עם כן אני יעשה ניתוח ( שמתאפשר רק אחרי גיל 18 ) , וקראתי פעם שלבחור מסויים היה את זה והורידו לו לפרופיל 72 .

אשמח עם תייעצו לי .

תודה .
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:16

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר