לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-01-2006, 11:04
  BiG Kahuna BiG Kahuna אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.11.03
trackball (כדור-עקיבה) לא בהכרח מתאים למשחקים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי pikachu שמתחילה ב "מחפש מידע על trackball optical mouse"

עכבר הטרקבול אינו בהכרח אידיאלי/נוח למשחקים, עם כמות העכברים החדשניים שנמצאים כיום בשוק (סדרות ה-MX וה-G5 של לוג'יטק או העכברים של razor). העכבר דורש תקופת הסתגלות קצרה לשימוש נורמלי ועדיין ייקח עוד קצת זמן עד שתשלוט בו כמו שצריך
בתמורה, אתה מקבל עכבר נוח מאוד לעבודה (לאחר שמתרגלים אל צורת העבודה עימו כמובן) משרדית, ליישומי גרפיקה וכן- אפשרי גם למשחקים, עם רמת דיוק גבוהה, וכמו כן העכבר עצמו "בריא" יותר לשימוש

וכעת לגילוי נאות- אני משתמש רק בטרקבולים של לוג'יטק מאז שאני זוכר את עצמי משתמש במחשב.
העכבר הנוכחי שלי הוא טרקבול מלפני 3-4 שנים שעדיין עובד כמו שעון שוייצרי. העכבר אינו אופטי- אך עדיין לא מדובר על עבודה עם גלגלות כמו בעכבר 'גולה' רגיל. גם כאן ישנם חיישני תזוזה, רק שאינם אופטיים ולכן אולי מדוייקים מעט פחות
לי זה מעולם לא הפריע כמובן, שכן אם זה כן היה מפריע לי הייתי מחליפו.
ראוי לציין שלפני מספר שנים בתקופה שנהגתי לשחק משחקי FPS שונים כדוגמת CS לא הייתה לי בעיה עם העכבר כלל, והסתדרתי איתו דיי טוב

לסיכום, קשה לי לומר אם זהו דווקא העכבר המומלץ למי שמועניין רק במשחקים הדורשים תזוזה רבה ומהירה של העכבר כדוגמת משחקי FPS אך אינו מנוסה עם העכבר שכן הקושי עלול לייאש מעט בתחילה
אולם, לכל מטלה אחרת: עבודה משרדית, יישומי גרפיקה (ואולי גם וידאו, אך אין לי נסיון בכך), ואף למשחקים אחרים כמו משחקי אסטרטגיה למשל, אני ממליץ על העכבר בחום. תוכל להתרגל אליו במהרה (תוך שבוע-שבועיים להערכתי)
וכפי שצינתי מדובר על המלצה מתוך נסיון רב איתו (רק קח בחשבון שבדגם האופטי לא התנסתי, אך אני סבור שהעקרונות נשארים זהים)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:11

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר