לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-01-2006, 12:16
  the_bonk19 the_bonk19 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.12.04
שאלה שאלה לגבי הצבא ( יציאות בקרבי ) ושאלות על מוד"ש בפרט

בקרבי , אם אומרים לך שהיציאות הם 12-2 , זה אומר שאתה 12 יום בבסיס ויומיים בבית.
מתי משתחררים הביתה? ביום חמישי בערב או ביום שישי אחר הצהריים ?

הבנתי שחוזרים לבסיס ביום ראשון.
אם חוזרים לבסיס ביום ראשון נגיד ב8 איך אני מגיע לבסיס אם אני ממש רחוק ממנו ?
האוטובסים לא מתחילים לעבוד ב3 בבוקר אלא רק ב5 בבוקר , אז איך אני לא יאחר אם הבסיס הוא מרחק של 3-4 שעות מהבית שלי באוטובוס? יוצא ביום שבת בערב ויושן על הכביש ? חחח

במוד"ש -
1) לפי מה שהבנתי בנושאים פה הטירונות למתגייסים ביולי תהיה בביסלמש ( או איך שלא כותבים את זה ) .
זה נכון?האם בטוח עוברים לשם ?
זה עדיף מאשר המקום שעשו טירונות עד עכשיו?
מה השוני העיקרי בין המקומות?
האם האימון המתקדם גם מתקיים שם ?

2) מאיזה שלב מתחילים לישון בחדרים ולא באוהלים במוד"ש ? באימון המתקדם או אפילו אחר כך ?

3) מה קורה אחרי הטירונות והאימון המתקדם ( 7-8 חודשים לפי מה שהבנתי ) .
פשוט הולכים לגדוד שלך ועושים פעילות "שגרתית" של החיל?

תודה לעונים

נערך לאחרונה ע"י the_bonk19 בתאריך 19-01-2006 בשעה 12:18. סיבה: תיקון
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-01-2006, 16:58
  tm tm אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.02.03
12 - 2
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי the_bonk19 שמתחילה ב "שאלה לגבי הצבא ( יציאות בקרבי ) ושאלות על מוד"ש בפרט"

מראשון עד שישי שבוע אחרי(כמובן שיש חמשושים לפעמים)
היום שאתה יוצא לבית נחשב ב2
יעני אתה קם מסדר ת'פלוגה ועף הביתה
איך מגיע לבסיס?בטירונות אתה מגיע לנקודת איסוף(רוב הבסיסים נמצאים בנגב אז כמעט כולם במחנה נתן)בשעה מסוימת..אם אתה נחשב "צפוני" שזה אומר שלוקח לך יותר זמן להגיע הביתה יש לך אישור להגיע טיפה יותר מאוחר לנקודת איסוף ולצאת הביתה יום שישי יותר מוקדם..אחרי זה(תקופת אימון מתקדם אני מניח)אתה כבר מגיע עצמאית לבסיס..אם אתה גר רחוק אז צא באוטובוס ראשון..אם יש לך ממש בעיה ואתה גר בחור אני מאמין שירשו לך להגיע בשעה קצת יותר מאוחרת ממה שנקבע לשאר החיילים.
ישן 19-01-2006, 18:22
  בנחל קרנבל בנחל קרנבל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.01.06
תשובה בנוגע להגעה לבסיס.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי the_bonk19 שמתחילה ב "שאלה לגבי הצבא ( יציאות בקרבי ) ושאלות על מוד"ש בפרט"

מי שגר רחוק מהבסיס שלו ( ואם כתבת שלוקח לך 3-4 שעות להגיע לבסיס זה בהחלט נחשב רחוק ) יוצא ביום שישי לפני כולם, אתה לא עושה קיפול מאהל ויוצא בנגלה הראשונה של האוטובוסים שיוצאים מהבסיס שזה יוצא לרוב בסביבות השעה 7 וחצי - 8 בעוד שהחברים שלך יצאו כמה שעות אחריך אחרי שיסיימו לקפל מאהל.
ביום ראשון יש לך את הפריווילגיה לחזור עד השעה 11 ( אלא אם כן אתה בטייס ששם כולם חייבים להתייצב בשעה שקבעו להם.) ככה שבטוח תספיק.. ומנסיון אני אומר לך אתה יכול להתקשר לחמ"ל להגיד להם שאתה מאחר ולא יעשו לך שום דבר אפילו אם תגיע בצהריים.
ישן 19-01-2006, 19:48
  Jesper Jesper אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.01.05

טירונות מוד"ש עוברת לביסלמ"ש, שזה כ-45 דקות מבאר שבע. יש לך מזל שלא תזכה להכיר את הבסיס הזוועתי ההוא ליד אילת (בהל"צ). דווקא הריחוק שלו זה הדבר האחרון שגרוע בו (להיפך - זמן לישון באוטובוס במקום להיות עוד שעתיים בבסיס). זה בסיס כ"כ מכוער ומגעיל עם תנאים מחורבנים. ביסלמ"ש נראה מקום מדהים לעומתו (וזה כשלעומת בסיסים אחרים הבנתי שגם הוא לא נחשב לבסיס יותר מדי טוב). באימון מתקדם תישן בחדרים, בטירונות אני חושב שבאוהלים.
אחרי האימון המתקדם - איך שאני יודע (תקנו אותי אם אני טועה), ב-869 יש אימון לפני לחימה ואז עולים לקו, ב-414 ו-636 יש שלב ב' שבו אתה מתמקצע על המגמה שלך (צוות רגלי או צוות ברקון).
ורק שתדע, רעננה זו העיר עם הכי הרבה נציגים במוד"ש במחזור האחרון. אתה ממש לא חריג.
היה איתי אחד שגר בקיבוץ ליד קרית שמונה. הוא היה צריך לקום בשבת ב-3 בבוקר כדי להספיק להגיע.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:09

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר