28-12-2005, 15:19
|
|
|
חבר מתאריך: 01.04.04
|
|
את דבר המנהל קראת?
ציטוט:
במקור נכתב על ידי -T-A-L-
אם זה שייך לפורום אחר אני מאמין שאחד המנהלים ידאג לזה.
לפי מה שידוע לי רגילה זה 5 ימים, בנוסף מה שחתמתי בטופס יציאה לחופשה/רגילה חתמו לי עד יום ראשון, אני לא מבין היכן הבכינות כאן.
ההתיעצות שלי עם חברי הפורום מה אפשר לעשות בנדון - ידוע שבצבא אין שום דבר לעשות בשום נדון אבל עדיין עניין כזה מאוד מקומם ומשביז.
אם ביכולתך לייעץ לי לחיוב או לעזור לי אני יעריך את זה אם לא מיותר שתרשום תגובות לא לעניין.
|
אז לפני שאתה מעיר על תגובות, אל תפתח אשכול שהוא לא לעניין. וקצת אחריות אישית. מנהל הפורום לא עובד בשבילך. אתה יודע שזה לא קשור, אז אל תפתח, אל תשאיר את זה בידי המנהל - פן תחסם.
ציטוט:
ציטוט:
לאחרונה נפתחים אשכולות רבים ששייכים לפורום מתגייסים וסדירים (להלןף מו"ס) בתירוץ "פה יש מילואימניקים שהיו בקרבי... ויותר ידע" מצטערים. אם מישהו יהיה מעוניין לענות על שאלות שמתאימות לפורום לקראת גיוס הוא יגלוש לשם ויענה ולא יחפש אותן בפורום צו"ב.
בדיוק לשם כך נפתח פורום מו"ס, שהוא פורום מעולה. כל דבר אחר זו הטרדה. אשכולות כאלה יועברו לפורום המתאים והמשתמש עצמו יחסם מכתיבה בפורום צבא וביטחון לצמיתות.
|
ומתוך אשכול העוגן:
ציטוט:
שימו לב: שאלות הנוגעות לתחומי מו"ס שיישאלו בפורום צו"ב יימחקו - כמו כן, אנא המנעו מלענות למי ששואל שאלות אלו.
פורום מו"ס יהיה אחראי לכל הנושאים הנוגעים לתחום הפרט:
-כל תהליך הגיוס, החל בצו ראשון דרך קב"א/פרופיל, מיונים וגיבושים, ועד הגיוס עצמו
-טירונות, קורסים, הכשרות, יחידות בהן ישתבץ החייל
-בעיות אישיות בשירות הצבאי: ת"ש, בריאות, וכו'
-שחרור מצה"ל ומסלולים חלופיים (שירות לאומי, שנת שירות, ישיבות הסדר).
|
|