22-12-2005, 22:55
|
|
|
חבר מתאריך: 24.06.05
|
|
היי
תראה, הקשר מתפתח בצורה כזאת...בהתחלה הבנאדם נדלק על מישהי..רוצה לפתח את הקשר לקצת יותר מהידלקות פשוטה ושגרתית, הוא רוצה לפתח את זה, אבל איך הוא עושה זאת? הוא מחפש דרכים להתקרב אליה..לראות ולהבין מה גורם לו לרצות אותהה..איזה תחומים משותפים בינהם..מנסה להבין למה הוא בכלל מתחיל להתאהב בה..לאחר שהוא קולט שזהו...לאחר כל התהליך הזה..הבנאדם מבין שהיא "שווה" את "גילוי הרגשות" שלו..מה שמביא אותו לשימוש במחמאות וביציאות קיטשיות..אבל זה קורה רק לאחר שהוא קולט שיש עם מי לדבר, שהיא תחזיר לו בדיוק את אותו הדבר..שהיחס בינהם הוא הדדי..שהוא מרגיש שהם שווים!!!
זה ברור לי שאת היחס הזה לא נותנים לסתם מישהי שפוגשים ברחוב..
ועם כל זאת..צריך לשמור על טעם טוב..שיישאר גם טעם להלאה..אם כל הרגש יתגלה בהתחלה..זה יהיה קצת משעמם בעתיד..
שהוא יגיד שהוא עשה משהו רומנטי בשביל אותה בחורה?
אממ..אני לא חושבת שזאת הייתה הכוונה שלו..ואיך בכלל חשבת על זה..אין קשר..הוא בסה"כ בנאדם שבמשך תקופה מסויימת נדלק על בחורה..רצה לעבור את התהליך הזה של אחרי ה"הידלקות"..רצה להתאהב בה..הרגיש משהו חזק כלפיה..ורצה להתקדם עם זה הלאה..ופתאום הוא גילה שיש לה חבר..אז הוא פשוט החליט לכתוב לה מכתב בו הוא מתאר את ההרגשה שלו..לא בשביל לכבוש אותה..בדרך בה אתה אמרת, שבנות אוהבות את הדרך הקשה הזאת ואת הקסם..ועוזבות את הדרך הקלה..ממש לו.! המטרה שלו לא הייתה כזאת..בכלל לא..הוא תיכנן להוציא מליבו על הכתב..את הכל..את כל הרגשו שלו כלפיה..וזהו לסיים עם זה..להרגיש קצת משוחרר..זה עוזר..והעילום שם..במקרה הזה (אני חוזרת בי) הוא מעולה..כך לא תהיה לה דרך לחשוב עליו..שזה לא יהרוס לה את הקשר הנוכחי..
ויש לך ממש כמו שאמרת..טיפת הבנה בסוג מסויים של נשים, אתה עדיין לא מכיר את כולן!!
התעלמתי מהדוגמא שנתת , והשאלה ההיפוטתית שלך אליי..בדיוק מהסיבה שאין לי חבר..
סתם!!! כי אין טעם לחזור על מה שאמרתי כבר למעלה..
פרייבט..דרך אגב, מה איתך? ומה נסגר עם הסיפור ההוא?