30-12-2005, 01:10
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.08.03
|
|
|
ראיתם את האיש הכסוף? {אופס..אמרתי כסוף! אופס, שוב!}
אולי אתם גנבתם לי את הבלון!? אתם גנבתם לי את הבלון!! אההה!!!
וכן אני רק זכרתי קניון דיזינגוף משהו עם המספר 3 . בכל מקרה הגעתי לשם והשומר אמר לי קולנוע? קומה 3! עליתי והייתי שם 20 דקות עד שהחלטתי למצוא את הטלפון של ארז, התקשרתי אליו והוא עושה לי "טמבלית, במרתף, כניסה 3 לא קומה 3!} הגעתי לאיש הכסוף וחיכיתי כמו אהבלה בדד בדד, אפילו זקנים שבקושי הולכים הסתכלו עליי מוזר, ולבסוף כשהחלטתי כבר ללכת והתקשרתי לארז שיגיד לכולם ד"ש ממני ושאני ביי ביי הוא אמר שאחכה עוד 2 דקות שהוא כבר בדיזינגוף.
בכל מקרה, היינו שם כן,כן בערך עד 7 ואף אחד לא בא ! לא ראיתם תותית בודדה על ספסל ליד איש כ..מ..{שש שנתלי לא תשמע..כסוף!} =]??
בכל מקרה, בהחלט מסקנה שנאלץ להבין - פעם הבאה, עושים סבב טלפונים, ודואגים שמקום המפגש יהיה ברור {ובלי שטיחים שנופלים מהם כל רגע!! ושיהיו אישונים!! לכולם!!} בכל מקרה חבל מאוד שהלכתם לנו לאיבוד...
אבל אנשים, אני מצטערת שאני אומרת את זה אחרי שהפסדתם אבל היה פשוט מצחחחיייייקקקק בטירוף. אני חושבת שהתכנסנו כל האנשים השרוטים ביותר של הפורום ועשינו את הדברים השרוטים ביותר שיכולים לקרות. וכן, כן אנסתי את תמי בשירותים- אז מה!? אני עיראקית {חלקית} גאה -ינעל בוק בוקי!
שלכם,
תות
נערך לאחרונה ע"י תותית בתאריך 30-12-2005 בשעה 01:14.
|