20-11-2010, 23:48
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
לבן ויוגורט באפאלו!
פעם בשבועיים שלושה אני אוהב להסתובב בעדן טבע מרקט ולקנות כמה מוצרים לכבוד שבת. בין היתר, אני מאוד אוהב לנסות מוצרי חלב חדשים. לפני שבועיים חיפשתי לי יוגורט עיזים ופתאום נתקלתי ביוגורט באפלו של "חוות הבאפלו" . התלבטתי אם לקנות ואז אחד הקונים ראה שאני מתלבט והמליץ לי "קנה, לא תצטער, זה מאוד טעים". אחרי שהצצתי בתג המחיר וראיתי שהוא סביר ביותר ( 20 ש"ח לליטר שלם של יוגורט) - קניתי ומאוד הופתעתי. יש ליוגורט הזה טעם ומרקם ייחודיים שקשה לי להגדיר אבל הוא פשוט מעולה.
ביום שישי הזה, הגעתי שוב לעדן טבע וקניתי עוד חבילה. הופתעתי לגלות שהמחיר צנח ל 15.5 ש"ח, שזה כבר ממש ממש משתלם. רק בקופה הסתבר לי שבעצם קניתי לבן וששתי האריזות זהות לחלוטין פרט לכך שעל אחת כתוב לבן ביו ועל השניה יוגורט ביו. ברגע זה טעמתי את הלבן. הוא מעט חמצמץ, מאוד טעים ומשתלב מעולה עם גרנולה. (שגם אותה קניתי שם) בקיצור , מומלץ בחום. מתאים גם למי שבדיאטה ומחפש משהו טעים, חדש ולא יקר. כי היוגורט הוא כ - 100 קלוריות ל - 100 מ"ל והלבן 54 קלוריות (שזה בונוס רציני) .מיוצר במושב ביצרון על ידי מחלבת חלב הבאפלו.