16-12-2005, 22:24
|
|
|
חבר מתאריך: 11.12.05
|
|
שיבוץ בקרבי
קיצר לאחר חקירות עמוקות מאד בנושא הסרבנות,הבנתי שיש בעיה גדולה מאד בבקו"ם בגלל הביקוש הרב לחטיבות החי"ר כמו גולני,גבעתי ונח"ל.
אני,כאחד שיודע על מה מדובר כשזה מגיע לחטיבות החי"ר הללו,החלטתי שאני הולך ישר על נח"ל או גבעתי.
אז כמה דברים:אני בעל פרופיל 97 ואני מתגייס במרץ הקרוב.במנילה סימנתי -
1.נח"ל(5) 2.גבעתי(4) 3.גולני(2) וכל שאר החטיבות כמו שיריון,תותחנים,נ"מ,מוד"ש,הנדסה,וחיר ייעודי סימנתי 1-2,שאלה יחידות שאני פחות רוצה להגיע אליהן.הנדסה דווקא רציתי מאד בהתחלה אבל אז הבנתי שהסיכוי שלי להתקבל לגבעתי ונח"ל הוא ממש נמוך כי כמות המתגייסים להנדסה הוא הרבה יותר קטן ולכן רוב הסיכויים שייעיפו אותי להנדסה.
גולני החלטתי שאני לא רוצה משלושת חטיבות החי"ר ולכן סימנתי 2.
עכשיו,בזמן האחרון קראתי כל מיני כתבות על מה שקורא בבקו"ם ושיש מצב ש"יידפקו אותך" לאן שאתה לא תרצה...
ויש לי כמה שאלות שאני מאד מקווה שתענו לי עליהן:
1.מה לעשות במקרה שדופקים לי בדואר חודש וחצי לפני הגיוס מכתב שכתוב בו : "אתה מתגייס לשיריון,תותחנים,או נ"מ? ".אני לא אדע בכלל מה לעשות ואני אהיה בשוק טוטאלי כי זה ממש מה שאני לא רוצה.
2.האם קיימת אפשרות כזאת שכשיילחו לי בדואר שאני מיועד לגבעתי\נח"ל,ואני אבוא לבקו"ם ביום הגיוס ויגידו לי ש"אין מקום" באיפה שאני הייתי אמור להיות משובץ?
3.ואם במקרה הכי גרוע שכבר יגידו לי לדחות את הגיוס כי באמת אין מקום,אני אתפנה להנדסה קרבית שזאת יחידת "בקאפ" אצלי כי כולם אמרו שזאת יחידה לא בעייתית והסיכויים להתקבל לשם גבוהים.זה אפשרי?
אממ וזהו.אם יהיו עוד שאלות,אני אשאל...
תודה לכל מי שיהיה מוכן לעזור לי או לפחות להקטין לי את הפחד הזה שאני אלך לעשות טירונות 03 במקום 05 כמו כל הקרביים...
נערך לאחרונה ע"י Extremo בתאריך 16-12-2005 בשעה 22:26.
|