10-12-2005, 04:17
|
|
So much to do So little time
|
|
חבר מתאריך: 23.06.03
|
|
ידידי היקר....
לא ברור לי כמה דברים בקשר למה שכתבת כמו למשל:
מה טיב היחסים שלכם, האם אתם ידידים קרובים / רחוקים? האם דיברתם ותוך כדי שאלת אותה את זה או על התחלת השיחה שאלת אותה את זה?
כמו שזה נראה לי ממה שכתוב זה נראה (וגם נשמע) שאתה מתקדם מהר מידי בלי שלבי הכנה במיוחד בחלק השני של ההודעה שלך, אם יש לה חבר סביר להניח שהיא לא תהייה מעונינת לצאת איתך ובמיוחד לא למטרה רומנטית (אולי אם אתם ידידים קרובים ואתם נפגשים סתם לבלות בתור ידידים אז יש אפשרות שתפגשו), אני מניח שהמשפט שלה רצה להגיד שזה לא שהיא דוחה אותך כיוון שהיא לא מעוניינת אלא שהיא כבר תפוסה ולכן ההצעה שלך לא רלוונטית כרגע, לדעתי זה בעיקר משפט שאמור לתת לך להרגיש יותר טוב או לפחות לתת לה להרגיש יותר טוב על זה שהיא דחתה אותך (אם המשפט באמת עודד אותך זה רק אתה תגיד)
בקשר לשאלה השניה שלך / לחלק השני של ההודעה, לדעתי אין טעם לשאול אותה במיוחד אם היא לא נפרדה מהחבר שלה ובכל מקרה אני לא הייתי מנסה לנשק מישהי על הפגישה הראשונה (והיה על זה כבר שאלה בפורום אם כמה תשובות אתה מוזמן להסתכל) ועוד יותר לא על התחלת הפגישה
ולכן אם הבחורה תפוסה לדעתי (ועד כמה שזה יהיה קשה) תמשיך הלאה חפש לך בחורה אחרת שהיא פנויה שאליה תוכל להפנות את כל האהבה שלך, רק תזכור להתקדם לאט ולהכין את הבסיס לפני שמתקדמים
שיהיה בהצלחה
|