04-12-2005, 00:02
|
|
|
חבר מתאריך: 03.12.05
|
|
בעיה קטנה עם "ידידה"
אני מניח שתמיד יש פעם ראשונה...
זו הבעיה הראשונה שאני משתף פה כי לא ממש היה לי איפה לשתף אותה...
אניויי, יש לי ידידה, סורט אוף כזה... אני והיא מכירים כבר כמעט שנה וחצי והידידות בנינו ראתה זמנים טובים וזמנים רעים. בהתחלה שהכרתי אותה היא הייתה נורא חביבה, התחברתי אליה מהר ואפילו קצת נדלקתי עליה, היא תענה שהיא שמנה ושאני לא ארצה לראות אותה, יצא שנפגשנו והתברר שהיא ממש ממש נראית טוב, אני לא אומר שהיא שיקרה כי ביטחון עצמי די חסר לה והיא לא היחידה. התפתחו הזמנים והתקרבנו ממש והפכנו לידידים ממש טובים, אפילו הקדשתי לה ציורים ושירים והיא כנ"ל (אנחנו באים מפורום אנימה ומנגה בהיידפארק ^^'). קרה מקרה ואני לא אציין איזה שהתאכזבתי ממנה, מאוד, גם לאט מאוד שמעתי שמועות על כמה שהיא נצלנית וכו', התחלתי להבחין שהיא לא מושלמת ממש כמו שחשבתי ודברים לא נהיו חיוביים. ניתקתי את הקשר איתה לאט לאט. לאחר חודשיים שלושה התחלנו לדבר שוב, שוב נוצר בנינו הקשר די מהר והתיידדנו שוב המון, התנצלתי שהתרחקתי ממנה, נתתי לה עוד הזדמנות בחשאי ולאחר כמה זמן היא שוב אכזבה אותי, מאוד הפעם. הבטחתי לעצמי לא לחדש איתה את הקשר וכאשר הפסקתי לפתוח איתה שיחות ולהתקשר... היא פשוט לא התקשרה או פתחה שיחות, דבר שאמר לי שהחוסר אכפתיות שלה אמיתי, אבל השמועות שהופצו בעבר התגלו והתגלו לי הסיבות שהן הופצו... עכשיו שהיא חידשה את הקשר, אין לי מושג מה לעשות, להתקרב שוב? או להישאר רחוק, מצד אחד יש בה המון צדדים חיובים, מצד שני, אני לא רוצה להיפגע...
בנוסף אם אני אחדש איתה את הקשר בגלוי, אני אאבד כמה אנשים בגלל שהם מסוכסכים איתה...
|