03-12-2005, 20:08
|
|
|
חבר מתאריך: 23.02.05
|
|
אתם בכלל לא הבנתם את הכוונה שלי...
אתם כולכם שמת דגש על משו אחר ממה שאני התכוונתי. הכוונה היתה לדעות, הכוונות, המחשבות ומה שאני אומרת, ולא לזה שאנחנו תמיד נמצאות יחד, שזו עובדה וזה לא מה שמפריע לי...
1. אנחנו מראות עצמאות ועוד איך..אנחנו לא נמצאות כל היום יחד ואנשים רואים אותנו לרוב לחוד.
ואתה כמישו שמכיר אותי (יחסי) יודע שאני כן מראה את הדעה שלי..אני לא יכולה אחרת, אני מראה אותה תמיד, זו אני. לרוב הדעות שלנו בכלל לא דומות, אנחנו חושבות שונה לגמריי..ברוב הנושאים לפחות, ואנשים יודעים את זה, ומשום מה אנשים חושבים בכל מקרה שיש לנו דעה משותפת...
2. לא מפריע לי שמחשיבים אותנו לחברות טובות, זו עובדה קיימת....לא זה מה שמפריע לי...
3. ושוב אני חוזרת על זה, אני לא מתכוונת לאבד אותה...אנשים גם מעבירים הרבה ביקרות על החברות שלנו, וזה לא מזיז לנו כלום..למי שרע ברוך הבא....(חחחחחחח)
4.עובדה שממש לא מתרגלים לזה עם הזמן...וזו בעיה כשאנשים משייכים לי דברים שבחיים שלי לא אמרתי רק מפני שהיא כן...מבין?
מקווה שתבינו על מה אני מדברת.... כי זה מובן בכמה מובנים שונים ואני מנסה להבהיר לכם מה מפריע לי...
נערך לאחרונה ע"י O.r בתאריך 03-12-2005 בשעה 20:12.
|