לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-11-2005, 14:44
  Shayat Shayat אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.04
שאלה חשובה בקשר לקור בבהל"צ.

אז ככה, אני מתגייס ביום שלישי למודיעין שדה ושמעתי מהרבה אנשים ובעצם מכל מי שהיה שם שבחורף ממש ממש קר שם וזה הדבר העיקרי שממנו סובלים בטירונות. עכשיו אני אדם שלא ממש סובל מקור ומסתובב בחורף בחולצות קצרות אז אני לא יודע כמה אני אזדקק לבגדים חמים.
עכשיו איזה בגדים מחממים רצוי להביא? יש לי כמה גופיות שרוול ארוך אבל הם לבנות ואמרו לי שזה לא טוב וללכת לקנות בצבע ירוק זית..האם זה נכון?
1.האם רצוי לקנות כובע וכפפות ואם כן אז באיזה צבעים אפשר?
2.להביא איתי גרביים עבות או שהגרביים שאני מקבל מהצבא מספיקות?
בכללי מה אפשר ורצוי להביא בשביל להתמודד כמה שיותר טוב מול הקור?
נ.ב
האם נחוץ להביא פנס? אם כן איזה צבע?

מצטער על השאלות הרבות אני אודה מאוד לכל העונה!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-11-2005, 16:26
  אני1111 אני1111 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.11.05
אני התגייסתי להנדסה קרבית באוגוסט
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Shayat שמתחילה ב "שאלה חשובה בקשר לקור בבהל"צ."

קר מאוד בבהל"צ בחורף. אל תשכח שאתה במדבר.. אנחנו בדיוק סיימנו את הטירונות כשהתחילה התקופה הקרה וכל הטירונות שלך הולכתץ להיות כולה בחורף אז תקנה בגדים חמים כמו חולצות תרמיות, סתם חולצות ארוכות, חולצות קצרות ( והכל בצבע זית כמובן. מתחת לב' מותר ללבוש או צבע זית או לא ללבוש בכלל )
בקשר לכובע צמר וכפפות אל תקנה עדיין.. יש מפקדים שמרשים ויש כאלה שלא. לי למשל לא הרשו לשים כפפות וכובע צמר אבל במחלקות אחרות הרשו אז לך תדע... .
הצבא מביא לך בבקו"ם 8 או 9 ( אני כבר לא זוכר ) גרביים צבאיות..
אני קניתי יותר שיהיו לי יותר..
אני ממליץ לך לעשות אותו דבר..
תביא פנס. לא משנה איזה צבע.

ואין בעיה שאתה שואל הרבה. ככה צריך להיות.
תרגיש חופשי לשאול מה שבא לך
ישן 27-11-2005, 20:53
  ROKER :) ROKER :) אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.08.05
תקשיב אחי גם אני הולך עם חולצות קצרות בחורף...... אבל!!!!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Shayat שמתחילה ב "שאלה חשובה בקשר לקור בבהל"צ."

אני אספר לך סיפור יום אחד שבו התעוררתי ב-6 בבוקר לעבודה סיימתי עבודה ב-14:00 אחרי זה אמא הייתה צריכה הרבה עזרה בבית, קיצר אני מוטש אבל מה פלס"ר צנחינים עושים ניווטים אצלנו בישוב.......... מה אני לא אשב עם אלו ששומרים בלילה? אז קיצר קפווווו אבל קור שאני בדרך כלל הולך איתו עם ארוך דק... ואני לא יכול להפסיק לרעוד מקור אני מת!!!!! ובישוב שלי לא קר כמו שיהיה קר בבהל"צ

דרך אגב לכל החברה מהנדסה, הייתי אמור להתגייס מחר אבל לא!!!1 שברתי את היד (תסתכלו באשכול שפתחתי- סיפור עצוב + צריך עצה) שיהיה לכם גיוס מדהים גיליתי שהנדסה הם חייל מדהים בשלושה שבועות שהייתי בטוח שאני הולך אליו.......

בקיצור המטרה של הסיפור היא להראות לך שאחרי שאתה תרוץ כל היום ויתחנו לך את האנרגיה, לגוף שלך לא יהיה כוח לחמם את עצמו ואחרי יום של ריצות אתה צריך בלילה לשמור!!!!! אתה תמות אם תלך עם חולצה אחת עבה!!!! ארוכה אז תעשה לעצמך טובה תביא בגדים ארוכים ואפילו גטקס......בהצלחה אחי.....
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:19

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר