30-11-2005, 21:06
|
|
|
חבר מתאריך: 25.06.03
|
|
עצה קטנטנה..
עצה של בנאדם עם קצת ניסיון:
תהיי ברורה... לבחורות יש נטייה רצינית לא לדעת מה הן רוצות ועקב כך הן עשויות לתת לבחורים את הרושם הלא נכון..
אני לא אומר שזה המצב, אבל אם היה להם ברור שאין להם סיכוי אז לא היה מצב שהם היו מנסים באופן כל כך ישיר!
פרט לזה, אני משער שאתם עדיין בתחילת ההתבגרות,
ובגיל כזה, בלי להעליב (וגם אם יעליב, לא יעזור שביקשתי שלא..) בחורים ינסו להתחיל עם כל דבר שזז! הסטנדרטים שלהם עוד לא התגבשו, כל בחורה שקצת מוצאת חן בעיניהם נראית להם כמו אופציה ליותר, חחח, חלקנו ממשיכים ככה עד שנות העשרים (ואז חוזרים לזה בגיל המעבר..).
בכל אופן, תקשיבי לי, תבהירי להם אחד אחד וחד וחלק שאת לא מעוניינת, שאת לא בקטע ושיחפשו משהו אחר!! בחורה צריכה להיות מאוד ברורה, אחרת בנים חושבים מה שהם רוצים ואז עושים שטויות, מה שמצחיק הוא שאח"כ בחורות מאשימות אותנו וטוענות שאנחנו מתבלבלים..
הבלבול שלך גורם גם להם לבלבול, ובחור מבולבל מחליט לומר "על ה- ז שלי", וחושב מה שהוא רואה לנכון..
אס תהיי ברורה, תהיי חברה, ותני לעצמך קצת גב!
ואגב, כמובן, אני לא רופא אבל קוצר הנשימה שלך ושאר הירקות הם כתוצאה מחוסר נשימה נפשית, לא פיזית..
פיזית את נושמת מצוין, והלב שלך לא יראה ימים טובים יותר מאלה, את פשוט שוכחת לנשום עם הנשמה.. אז תנשמי לרווחה ותהיי אישה - הדבר הכי גדול שאי פעם תוכלי להיות!
יאללה, הגמלמל אמר את דברו..
Catch you later..
(בלבל)
https://2005-uploaded.fresh.co.il/2005/11/30/28602843.jpeg
נערך לאחרונה ע"י הגמלמל הנודד בתאריך 30-11-2005 בשעה 21:11.
|