19-11-2005, 12:32
|
|
|
חבר מתאריך: 23.04.04
|
|
הרבה זמן לא הייתי פה...
קודם כל אני אולי לא מכיר את כל הסיפור והבלאגן שהולך אבל ממה שהבנתי עד כה, את פשוט מרגישה שכל העולם נופל עלייך, הכל נסגר פתאום ואין עם מי לדבר, זה לא נובע מדבר אחד ספציפי אלה מערימה של דברים קטנים שהופכים ביחד לדבר אחד גדול, אני מבין את הקשר העמוק עם ההורים, הקשר עם אמא ונכון זה כואב וקשה לדעת שהיא חולה ועם כל הרצון והכוח שיש לנו מרגישים כאילו זה לא מספיק לעזור משמעותית, ובכל זאת עדיין צריך לנסות כמה שיותר, רק כדי להפחית את תחושת ההחמצה הזאת כאילו לא עשינו מספיק, את צריכה לדבר, לדבר עם הרבה אנשים אבל לא רק אנשים מהחוג המוכר לך, אנשים חדשים אנשים שיהיו ניטרליים ויבינו את המצב עצמו בדיוק כפי שהוא בלי יחסים כלשהם שנגררו מהכרות בעבר לא משנה של מי מירי או ספור מירי איך שאת מגדירה, אני מנחש שמדובר בנערה חזקה ואיתנה שסוחבת את כל העולם ואחותו על הכתפיים ובכל זאת מוצאת שמחה ומקום לחייך בעצמה ומרוצה מהחיים, בעניין הלימודים אין שום דבר פסול בלהכשל במבחן ואפילו אם זה מבחן בגרות, הציונים האלה אולי משפיעים קצת על העתיד, אבל באמת תסתכלי עלייהם סך הכל כתמים של דיו על נייר... זה מהדברים הפשוטים האלה בחיים שמרגע מהם נחרצו זה לא גזר דין סופי אפשר לתקן אותם, את צריכה למצוא את עצמך ולדעת מה את רוצה, את נמצאת בשלב של אי ודאות לא יודעת מה את רוצה וממה את צריכה לעשות, לפעמים הדבר הטוב ביותר הוא פשוט לתת לזרם החיים לסחוף אותך איתו, אולי הוא יקח אותך למקום שאליו את רוצה להגיע, ואם הזרם יקח אותך למקום אחר תמיד אפשר שוב לשחות אבל לפחות תדעי את הכיוון בערך, אמרת שחברים מתגלים בשעת צרה, וטענת שאצלך לא התגלה אף אחד, אני דווקא חושב שהם כן היו שם, פשוט עם כל הבלאגן שרץ אצלך בראש לא שמת לב, זה הדברים הקטנים האלה שמחזיקים אותנו, לפעמים החברים האלה יכולים להיות ציוציי הציפורים וקרני השמש בבוקר ולפעמים אלה הם אותם בני אדם שתומכים בנו ומעודדים אותנו ועוזרים בשעת הצורך, אבל האמת היא שהם תמיד שם ביחד, רק צריך לשים לב אליהם ולפעמים צריך טיפה ליזום כדי שיבינו, ואני בטוח שיש לא מעט כאלה שישמחו לעזור לך רק אם תצטרכי, וזה לא משנה בכלל אם את סופר מירי שמרימה את כל העולם, אחרי הכל גם לבטמן יש עוזרים =)
מקווה שהייתי מספיק ברור עם כל המטפורות שלי שהצלחתי אולי טיפה לעזור או לעודד
ויותר מזה שתמצאי את עצמך את הכיוון שלך ושהכל יסתדר במהרה על הצד הטוב ביותר
צריך פשוט לזכור שאחרי כל ירידה יש עלייה, וכל ירידה היא בעצמה עלייה רק בכיוון ההפוך
החלמה מהירה לאמא שלך
מקווה שתצליחי למצוא את השקט הנפשי
רועי
|