לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-11-2005, 12:25
  ari1818 ari1818 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.11.05
שלח הודעה דרך ICQ אל ari1818 שלח הודעה דרך AIM אל ari1818 שלח הודעה דרך MSN אל ari1818 שלח הודעה דרך Yahoo אל ari1818
תחקיר בטחוני אתמול, שאלות חשובות מאוד שנובעות ממנו.

היה לי תחקיר אתמול. אגב, דוחפים שמה את היחידה שמתחקרת, לחור הכח מסריח בקרייה. עברתי דרך חדר כזה קטן עם מכונת צילום, כדי להגיעה לחצר שהיה צפוף וקטן ממש זולה כזה, רק כדי להגיע לחדר המוזנח שתיחקרו אתוי שמה. אגב, צודקים מי שאמר שהתחקירניות ממש חמודות

כמה שאלות: מי שמכיר, יש להן מלא דפים והן עוברות על כמעט הכל ומסכמות להן על הדפים, ויש דברים שהם כותבות שהן בכוונוה מסתירות כדי שלא תראה. כשהיגיעו לחברים וממליצים שלי, רשמו רק 3 מכל אחד, ושאלו על כ"א לגבי צבא תעודת בגרות ומשך ורמת היכרות. והם לא העתיקו את הת.ז. שלהם. אז דבר ראשון, מה עם החבר וממצליץ הרביעי? הם לא משתמשים בו? מה הם עושים עם הטופס שאני מילתי בסופו של דבר? זורקים אותו? אם לא אז למה הם כמעט והעתיקו בסיכומים את מה שרשום לי שמה? חשבתי שהם עושים בדיקות רקע פשוטות גם על הממליצים וחברים... בגלל זה שמתי כמה אנשים שיש להם כבר סיוג ו צלשים וכאלה.. אז זה לא יבוא לידי ביטוי?

אמרו לי שרוב האנשים עוברים את התחקיר, אבל זה עובדה שלכל בנאדם יש את הבעיות שלו, ואף אחד לא מושלם, אז יש להם גם מקום לטעויות, עם אפשרות לעבור, אז איזה סוגי דברים גורמים לכישלון בתחקיר? והם אמרו שיודיעו לי תוך חודש אם לא עברתי, וסיבות לכך. אבל אם כן עברת, אז לא מודיעים. אבל הגיוס שלי זה ב29 לחודש הזה, אז איך אדע אם עברתי עד אז? אני במצב שאם אני עובר, אני מועמד למוד"ש או משו אחר במודיעין, אבל איפה יציבו אותי אם לא אעבור?

ארי
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-11-2005, 13:03
  vish vish אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל vish
ממליצים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ari1818 שמתחילה ב "תחקיר בטחוני אתמול, שאלות חשובות מאוד שנובעות ממנו."

אני יודע שאיזה 4 אנשים רשמו את התעודת זהות שלי בתחקיר בטחוני שהם שלחו ולא קיבלתי שיחת טלפון או מכתב או כלום מהצבא בקשר לזה.
קיצר אני מאמין שזה רק כדי לראות אם איזה "סוג" של אנשים אתה מסתובב. ומהבחינה הזאת עדיף לך לכתוב אנשים עם נתונים צבאיים גבוהיים וציונים טובים בלימודים.

מה שאמרת רק מאשש את ההשערה שלי.
לא היה להם צורך לבדוק בעצמם את הנתונים של הממליצים שלך כי כבר סיפרת להם עליהם באופן אישי.

באופן כללי ליפול בתחקיר בטחוני זה לא דבר כל כך נדיר. אולי במקרה של מודיעין שדה כן... אבל יש יחידות שיש להן כמה שלבים של מיונים ולאחר התחקיר הבטחוני (שהוא האחרון) תהיה ועדה מסכמת וגם שם יפלו אנשים ולא רק בגלל מה שנאמר בתחקיר הבטחוני.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:28

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר