31-03-2006, 15:11
|
|
|
חבר מתאריך: 23.04.04
|
|
שבוע דווקא בסדר כזה
התחיל לא משהו, כי היו המון בעיות שנמשכו כבר מהשבת, דברים שפשוט לא הספקתי, אולי אני "פנומן" אבל ממש לא סופרמן, אז יום ראשון היה ממש עמוס ומעייף, יום שני התחיל להיות הרבה יותר נחמד, מהבוקר הייתי בנסיעות וטיולים בכל הארץ נסעתי להוד השרון לחקור שם מישהו ואחרי זה קצת סידורים בצפון ובסוף יצא לי לחזור לת"א ולראות "עסקאות סמים" בזמן אמת איזה כיף חחח, האמת שאם הייתי אזרח בחיים לא הייתי מנחש אפילו שזה מה שהלך שם, אבל אתם יודעים אחרי שאתם מכירים את האנשים והשטח יודעים בדיוק על מה מדברים ומה הולך שם, אחרי זה יום שלישי היה בחירות ואני הייתי בצום אז קיבלתי ד' ונשארתי בבית, הלכתי לקלפי ולא ידעתי מה לבחור אז לקחתי כמה פתקים ועשיתי אן דן דינו, בהמשך הערב של יום שלישי הרגשתי ממש אבל ממש רע בגלל התרופה המגעילה שלקחתי וכמה דברים שקרו, אחר כך ביום רביעי עשיתי את הבדיקה (תקעו לי אינפוזיה ביד!!!), וחזרתי לבסיס, יום חמישי שיחררו אותי מוקדם יחסית הבייתה אבל היו לי כל מיני סידורים עם הבית חולים ככה שיצא שהגעתי הבייתה רק בסביבות 20:00, וזהו הנני כאן כעת כותב =), היו עוד כל מיני דברים במהלך השבוע, שסוף סוף הבנתי למה אני מתעורר כל הזמן בלילה, מסתבר שפשוט יש לי סיוטים אבל אני פשוט שכחתי אותם, (קב"ן עכשיו) אז נדבר עם הרופאים ונראה מה עושים, והכריזו עליי רשמית כפסיכופט אבל בצחוק בגלל שהבעתי כל מיני רצונות מיליטנטיים להשתלט על העולם והסתבר שיש לי ראש קרימנילי של רוצח סדרתי שמאמין בשדים ורוחות....
שבוע סבבה דווקא. נקווה שהסופ"ש יהיה מהנה ומרגיע
ממש תפוס לי הגב...
רועי
|