30-10-2005, 02:25
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.08.03
|
|
|
תקשיב לי עכשיו ותקשיב לי טוב !
זה הולך ככה:
אתם אלו שהתיישבו על אדמה שלא הייתם צריכים להתיישב בה, אתם בחרתם להישאר במקום שהמדינה לא האמינה שאתם מספקים מ*גרים להישאר בו, אתם אלה שהחליטו להקים לעצמם חיים בשטח מלחמה.
השטחים האלה לא היו שלנו מלחתחילה.
תעריך ותעריץ את הממשלה, את המדינה ואת החיילים של מדינת ישראל! רעבקקקקקקק אם לא הם, לא היינו בכלל מדינה, לא היה לנו מקום פה ולא היינו בכלל חיים!
כן, צריך לעשות ויתורים
ואני מבינה לגמרי את האובדן שלך, כן זה מאוד קשה לאבד, אני יודעת מה זה לאבד אני יודעת מה זה שכוב וכולנו יודעים, אין אדם וחצי אדם פה שלא איבד בפיגוע מישהו.
אבל תבין את העובדות אנחנו פאקינג מוקפים, רוצים לצאת למלחמה? רע לכם על הויתור שהפעם היה עליכם פעם הבאה על אחר? תלכו לעזה ותלחמו ותמותו לבד, אנחנו פה מנסים להגיע לשלום ואני מאמינה שהשלום עוד יגיע.
אל תהרוס את המאונה למי שעוד נשאר בה.
אמונה בה' לא תעזור, אלוהים פאקינג לא קיים. אמונה בלעזור ולנסות לעשות צעד לשלום, ללכת בדרכו של רבין זכרונו לברכה אדם קדוש! זה מה שצריך לעשות, לנסות בכל מחיר להגיע לשלום!
אם בא לך להמשיך להתלונן תכתוב שירים עצובים, תכתוב כמה שרע לך וקשה לך, אבל אל תצפה שנשנא את המדינה שלנו על שמנסה להגן עלינו.
רק שתדע, שאם לא כל הסכמי השלום והוויתורים שלנו, אתה חביבי, לא היית קיים. ואם אתה מעדיף לא להיות קיים,אז תלך לשואה ותדבר עם היטלר על שהזיז אותך מהבית. אידיוט.
ולא, אני אפילו לא אבדוק אם יש לי תגובה ממך ולא אטרח לקרוא אותה. תפנים -אתם הבאתם את הגורל הזה על עצמכם, התיישבתם באדמה שלאף אחד ממכם לא הייתה את הזוכת להתיישב בה, והמדינה עשתה טעות שבכלל הסכימה שתתיישבו בה. תאכלו את החרא שעשיתם לעצמיכם ותסתמו את הפה.
אז וואלה למדינה קשה עכשיו למצוא איפה לתקוע את כל המפגרים שהלכו לגור שמה, אבל הם מנסים! תעריכו שהם מנסים! ומה אתה מתלונן!? כל ישראלי מצוי מנסה לשלם הון כדי ללכת לאכול במלון, שישרתו אותו ויהיה חמולה. אז כן קצת קשה אבל תנסה לחפש את הצד החיובי, ואם הייתם דואגים קודם לכן ומעבירים את הדברים שלכם למקום אחר הם לא היו יושבים מתחת לאיזה מכולת עלובה. שירקבו ויהרסו, במילא לא הגיע למי שלא ניסה ללכת צעד לקראת המדינה והכה חיילים כמו מפגר.
עלובים כולכם.
תות
לא מגיבה לאשכול הזה יותר, פשוט אידיוט.