14-10-2005, 16:03
|
|
|
חבר מתאריך: 08.02.05
הודעות: 575
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי ציבי
שנה טובה לכל חברי הפורום.
בני חזר מדרום אמריקה וסיפר כי במסעדות בארגנטינה מגישים סטייק מנתח בבהמה שנקרא "לומו". הוסבר לו כי הנתח נלקח מצוואר הבהמה, אולם אי אפשר להשיגו בישראל משום שהוא לא כשר. כיוון שאיני רב ולא שוחט, לא מצאתי טעם להתווכח עמו, אולם היש מישהו מבין חברי הפורום המכיר את הנתח הזה בבהמה? ואם כן, ירחיב מעט את הסברו.
בתודה
ציבי
|
זה לא משנה מאיפה לוקחים את החלק מהבהמה, אלא (יותר) חשוב מאיזה בהמה לוקחים את זה.
אישית, אני לא מכיר שום דבר שנקרא לומו(אומנם LOMO באנגלית זה שם של יצרן ברוסיה), ולכן לא אוכל לעזור.
אם לומו זה נתח בשר מצוואר הבהמה, אין אם זה שום בעייה, פשוט אפשרי לקחת את זה מפרה כשרה, וזה יהיה כשר למהדרין...
אולי לומו היא נתח בשר מצוואר בהמה מסויימת (חזיר?).
אם תתן את השם המדויק באנגלית, יהיה ניתן לברר יותר אודות הנתח הזה.
המשך יום נעים,
|