לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-10-2005, 01:14
צלמית המשתמש של MCGP
  MCGP MCGP אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.06.05
מה דעתכם על המחשב שלי ועל השינויים שעשיתי ...

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

1- יש לי כבל יציאה מהספק ואני מעוניין לנצל אותו ... , לאיזה מחשיר כדאי לי לחבר אותו כדי שינצל את החשמל של המחשב ...
2- האם לדעתכם עשיתי נכון שהעברתי את יציאת הסאונד (של האוזניות והרמקולים והזאת שמכוונת לסטראו או לרמקול הטלוויזיה) "העברתי אותה" לחיבורים שיש בטלוויזיה ...
3- יש לי כרטיס מסך רגיל ללא יציאת טלוויזיה למרות שאני די מעוניין וגם למרות שהמסך המחשב שלי גדול יותר מהטלוויזיה אני עדיין די מתעניין בקניית כרטיס מסך עם יציאה זאת ...
4- האם עשיתי נכון שכיסיתי את היציאות הלבנות שמיועדות להכנסת פלטות (כלטיסים) נוספים -כיסיתי אותם באיזולנט...
5- FRONT USB האם כדאי לי לקנות עוד שתי יציאות USB למחשב (כרגע יש לי רק 2 יציאות ו4 מכשירים ששניים מהם נחוצים ממש בUSB [מדפסת ואנטרנט] ושניים שנחוציםפחות [מצלמה וג'וייסטיק] ואוליי אפילו אצתרך יותר כי זה חיבור נפוץ בימיינו), מה דעתכם (האם לקנות)
6- השארתי מחוברים למחשב רק את הכבלים של כפתור כיבוי (שיוצא מחוץ למארז) ואת כפתור רסטרט (שהשארתי בתוך המארז) ואת הרמקול {-8-} ושתי המנורות (צהובה ואדומה)
7- (החוט הלבן) החיבור שלו מתחיל מהספק, מהחוט הירוק [|הארקה|] - ממשיך דרך אזור ה CD ששם הוא מתחבר ומשם ממשיך (החלק שרואים {-7-}) עד לבורג של ה"הארקה" שמתחבר לחוט שנימסך עד למסך (קצת סיבכתי אבל העיקר הכוונה)
8- הרמקול שהוזכר מקודם שהוצאתי ...
9- ניצלתי את תושבת המאוורר ואת גוף המאוורר שהרסתי ועליה הרכבתי את המאוורר החדש (ואז הצתרכתי להוציא את הרמקול כי לא היה מקום)
10- ניצלתי כניסה של FLOPPY וחיבור 4 פינים של מאוורר ובכך הוספתי לעצמי חיבור של 4 פינים רגיל ולא כזה שמיועד לFLOPPY (ד"א אין אפילו FLOPPY אחד במחשב)
11- המקלדת יחסית חדשה אבל היא הורגת אותי במיוחד בגלל שהבליטה ברווח נשברה ולברזלשמחובר לרווח אין על מה להישען ולכן לפעמים (15% מהמיקרים) הרווח לא מגיב וגם צריך היה צריך לרופף כמה ברגים במקלדת כדי שהמקשים שפועלים עם הSHIFT יפעלו ולכן היא יחסית מתפרקת וגם המקשים קשים למגע וגם הניילון שבה איתה היה כולו מקושקש בכתוב ולכן לא היה לי אפשרות להשאיר את המקלדת נקייה בשנה הראשונה (המקלדת אצלי כבר פחות מחצי שנה וכבר עשיתי לה "מקלחת" לכל המקשים) - ואני אישית חושב שאני די סובל עם המקלדת הזו, מה אתם ממליצים ?
12- העכבר ומשתח לעכבר: העכבר יחסית טס ורק בגלל זה קשה לי לעבוד איתו ורק על המשתח שהוא יחסית ישן מאובק וקרוע העכבר עובד נורמלי ואני די מרוצה למרות שזה לא כמו עכבר הלייזר שהיה לי פעם שעבד יחסית טוב עם 3שני לחצנים צידיים וגלגלת ... - מה אתם מציאים (למרות שהעכבר יחסית סביל והמשתח דיי מקל את העבודה)
*הערה על {-11-} ו {-12-} : המקלדת והעכבר שהיו לי שאני אישית קניתי נהרסו ביום בהיר אחד (בואו נגיד שרציתי לעשות לעשות להם "אמבטיה") ושלחתי את אימה שלי לקנות את המוצרים וכמו תמיד אימא שלי חסכה ומהרגע הראשון ידעתי שהם לא מתאימים להרגלי העבודה שלי ולא נעים לי לבקש מאימא שלי לקנות לי חדשים במיוחד אחרי תקופת זמן כזאת קצרה ...
13- השולחן ובמיוחד המדף הנשלף של המקלדת: אז ככה: במדף הנשלף המקלדת המקלדת נכנסת מצויין אבל עם העכבר אין מקום למקלדת והיא חצי נופלת במיוחד המשענת לידיים (שזה מאוד מקשה על העבודה) ,ניסיתי לשים את העכבר באזור איפה שיש אתהאוזניות ליד המסך (צד ימין שלכם) ובגלל שאני עובד עם העכבר יחסית הרבה והיד הייתה הרבה זמן באוויר אז זה התחיל להציק (אפילו שיניתי קצת את מראה השולחן כדי להקל על העבודה), ניסיתי גם לשים את העכבר עם המקלדת ללא המשתח אבל כמו שאמרתי הוא טס ובלתי נשלט על המסך וגם ליד לא נוח .... -> לסיכום: אסור לשים מקלדת עם עכבר כי הם רבים בינם ... (למרות שהשולחן דיי נוח העבודה עם העכבר והמקלדת בלתי נסתבלת); אנשים מה לעשות !! ?
14- העליתי את המסך עם כמה קרשים כדי שיהיה מולי (וגם יש לי כיסא שמתכוונן לאחור למרות שפעם אחת נשבר לו הבסיס שנשען על הגלגלים והוא עשה לי כיוונון לאחור אבל בסוף החלפתי לו את החלק מתוך הכיסא הישן שהיה אצלי מאז המחשב הראשון [לפני כ9-10 שנים]) ,בשתי מילים: הגבתי את המסך יחסית לכיסא ב90 מעלות מזויית הראייה שלי ...
**- כמובן שיש לי בעיה של פעילות גופנית בגלל שאני יושב מול המחשב כל היום אבל זה כבר סיפור אחר ...

*** אם יש לכם הערות נוספות להעיר על המחשב שלי ועל האזורבחדר שראיתם אז תעירו חופשי (מבולגן , מטונף, חסר אחריות וכל מה שבה לכם) אני לא נעלב ... {להפך, אני מבתיח לשפר ...}
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:30

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר