לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-10-2005, 17:58
  rogez1 rogez1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.10.03
בעיית אינטרנט-מה זה יכול להיות?

שלום!
מזה שבוע פלוס אין לי אינטרנט.
אני לקוח של HOT ומה הם לא עשו בשביל לעזור...
הם שלחו טכנאי והוא לא הצליח לתקן ולבסוף הוא אמר שיש בעיה בכרטיס רשת.
ניסו להדריך אותי בנבחי ההגדרות דרך הטלפון מספר פעמים ושום דבר לא הולך.
היום הודרכתי ע"י נציג טכני ואיכשהו לפתע האינטרנט חזר לפעולה אך למשך מספר דקות ואז נפל.
אני בטוח שזו לא בעיה בתשתית.

אם זה הכרטיס רשת-מהם הבעיות הנפוצות?
איך מתקנים אותן? בהתקנת הדרייבר? או בפירוק המחשב והחלפת כרטיס הרשת?
קניתי את המחשב דרך "גולד מחשבים" והם טענו שאם האינטרנט עבד לפני התקלות עם האינטרנט(והוא אכן עבד במשך שבועיים)אז הכרטיס תקין.

מה לעשות? אני כרגע במצב של חוסר אונים שאין אף אחד שיקח אחריות על זה.
יצויין שיש לי אחריות על כל המחשב,האם אחריות בדר"כ הינה גם על כרטיס רשת?

האם הבעיה יכולה להיות גם ב-WINDOWS? אם כן,האם צריך להתקין מחדש את כל המחשב?

אשמח לקבל כל דבר שיעזור לי לתקן את המחשב.
תודה מראש.
עינב.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-10-2005, 19:06
צלמית המשתמש של it5ik
  it5ik it5ik אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.02.05
שלום עינב
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי rogez1 שמתחילה ב "בעיית אינטרנט-מה זה יכול להיות?"

בתור טכנאי כבלים של חברת HOT וכמובן בנאדם נחמד, אשמח לעזור לך.
הנה הפרטים שאני צריך ממך:
1. איך אתה בטוח שזו לא בעית תשתית? הדבר תלוי במבנה המגורים שלך. אם אתה גר בבניין או מבנה ישן, יתכן שזו אחת הבעיות, אותה צריכה חברת הכבלים לתקן, אם לא, יש לפתור את הבעיה נקודתית.
2. איזה סוג מודם זה? האם טכנאי הכבלים ניסו להחליף אותו? אם לא, זו אפשרות אחת.
3. כמה טכנאי כבלים היו אצלך? לצערי ישנם כאלו שלא יודעים את כל התורה. תוכל לנסות להזמין שוב טכנאי, שיבדוק את עוצמות הסיגנל בביתך. לפעמים מגבר או מנחת יעזרו.
4. מתי בדיוק החלה הבעיה? ממה? האם זה קרה אחרי התקנת חומרה או תוכנה כלשהי? הסיכוי קלוש, אבל אם זו הבעיה, אז עליך לטפל במחשב עצמו.
5. כרטיס הרשת- נכון שהוא עבד, אבל חלקים אלקטרונים יכולים לשבוק חיים. אם זה המקרה- מה טוב. כרטיס רשת עולה כ-50 ש"ח, תתקין וגלוש. שוה לבדוק, או לבקש ממישהו להשאיל כרטיס לבדיקה.
מבחינת אחריות, הדבר תלוי בכמה נחמדים בחנות ממנה רכשת אותו. אולי אפילו הם יוכלו להשאיל לך כרטיס רשת או להחליף אותו אם זו ממש בעיה.

תודיע לנו מה קורה.

ביי

ישן 22-10-2005, 10:22
  rogez1 rogez1 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי rogez1 שמתחילה ב "בעיית אינטרנט-מה זה יכול להיות?"

ל-HeaVy Metal
מה זאת אומרת להשאיל כ.רשת? מי יסכים לפתוח את המחשב שלו ולהתחיל להוציא ולהכניס חלקים?
המודם לא נפל אף פעם(כולה חודשאצלי..).
אני יעשה כך-אני יבקש מהשותף שלי לחבר את המודם שלי למחשב שלו ואם יהיה לו אינטרנט המסקנה היא שהבעיה היא בכרטיס רשת.
ומה שנותר לי לעשות זה להתפלל שחברת המחשבים שלי(גולד)תקח על זה אחריות(את המחשב קניתי לפני חודש)ולא תתנער.

ל-rlsf
כן-הכרטיס רשת הוא על הלוח אם.
כן-התקנתי את הדרייבר של הלוח אם ולא קרה שום דבר.

ל-it5ik
איזה מזל יצא לי שאתם בפורום... ,אני ממש כבר מבולבל ולא יודע מה יכולה להיות הבעיה?

1)אני גר בת"א וכמעט הכל ישן,לביניין בוודאי יש איזה 20-30 שנה.
נאמר ואני רוצה שיבואו לבדוק את התתית בכל הביניין אז לבקש זאת מ-HOT? אבל זה נראה לי כלא הגיוני משום שלשותף שלי האינטרנט עובד(במהירות כה נמוכה...).
2)המודם הוא של THOMSON ולא...הם לא ניסו להחליפו באחר.
3)היו אצלי 2 טכנאים שאחד מהם גם ניסה לבדוק אם הבעיה היא בתשתית,הוא בדק את הכבלים וכו.
אבל לא משהו מעמיק.
4)הבעיה החלה לפני שבועיים+ -,התקנתי תוכנת אנטי ספיוואר ואנטי וירוס ולא זכור לי שלאחר שהתקנתי את זה האינטרנט לפתע לא פעל.
5)כרטיס רשת-בהחלט...מה שנאר לי זה ללכת לחברת מחשבים שלי(שניסת להתנער מזה)ולשבת להם על הוריד בשביל ליבדקו ואם צריך שיתקנו את הבעיה לאלתר.
אחריות-יש לי אחריות לשנה.
למה זה צריך להיות תלוי ברמת הנחמדות שלהם? הם צריכים לטפל ולפתור את הבעיה,זה מחובתם.
אלא אם כן הם רוצים להתעסק עם בית דין לתביעות קטנות שברוה המקרים נוטה להיות לצד האזרח.

תודה רבה לך.

תודה רבה לכולכם על הייעוץ!
ישן 23-10-2005, 18:08
  rogez1 rogez1 אינו מחובר  

תגובותי...

קודם כל - תודה רבה רבה לכולכם על שאתם עוזרים לי.

ל"בונבון": אתה מתכוון למחוק את תוכנת ב-SPYWARE לגמרי(למחוק ואז להתקין מחדש?)
הרצת ה-WINSOCK היא הרצה רגילה כמו כל תוכנה רגילה? מוריד אותה ומתחיל להריץ אותה? זו הרצה רגילה לכל דבר?

ל"RLSF": עשיתי את זה בהדרכת HOT ועשיתי בהדרכתם איפוס כתובת IP וזה לא הלך.
האם אתה רוצה שאכתוב את הכתובת IP הקיימת? אני עד יום רביעי לא אהיה ליד המחשב,אז רק עוד 3 ימים אני יכתוב זאת בהודעה חדשה בכדי שתוכל לראות זאת.

ל"PROF D": אני לא מבין בדברים האלו כלכך ופוחד לעשות נזקים בלתי הפיכים,הלכתי ל-HOT וקיבלתי כבל USB למודם וזה גם כן לא עזר,הלכתי בשנית והבאתי את הדרייבר של המודם והייתה ובעיה וזה לא עבד,אז אמרו להוריד את הדרייבר מאתר אינטרנט שלהם,אז הורדתי ונכון לעכשיו-כלום.

ל"KILL MACHINE" אני יעביר את זה בפעה הבאה(מקווה שלא אצטרך...)

תודה רבה לכולכם!!!
ישן 23-10-2005, 20:48
  ltabib ltabib אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.02
הייתה לי בעיה דומה

האינטרנט פעל ללא דופי משך הרבה זמן ואז יום בהיר אחד התחיל לעשות בעיות - מתנתק/מתחבר ולפעמים מנותק למשך הרבה זמן ואז מתחבר אחרי כמה ימים.
הגיעו 9 טכנאים של HOT, מתוכם 2 מנהלי איזור ופעם אחת הגיע המנהל שלהם.
כבר איימנו בניתוק והיינו בדרך למעבר ל ADSL.

המעניין הוא שאחרי שרוב הטכנאים שיחקו עם השקעים ועם החוטים או אחרי חלק מעשרות השיחות עם שרות הלקוחות האינטרנט חזר לאיזה זמן אבל אחרי כשעה התעייף האינטרנט וחזר למצבו ההפכפך.

מה לא אמרו על המחשב המסכן. העליבו אותו, פגעו בו, אמרו שהוא סתום, אמרו עליו שהוא זקן, התקינו, פירמטו, אמרו וירוס אמרו רגולה. המחשב נפגע נפשית אבל החומרה - לא תש כוחה.

בקיצור, הבעיה הייתה בעיה אצל HOT - ורק לאחר החלפת ציוד של HOT בקופסאות המיתוג שברחוב הכל הסתדר.

נשמע מוכר ?

נערך לאחרונה ע"י ltabib בתאריך 23-10-2005 בשעה 20:49. סיבה: שגיאת כתיב
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:37

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר