לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-10-2005, 09:06
  full metal full metal אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.04.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי PL@yB0y שמתחילה ב "איך לשחרר שרירים!!! דחוף!"

עכשיו זה כבר די אבוד... אולי בנגיי אבל זה לא עוזר משהו. בכל מקרה חכה קצת, תתקלח תמיד במים חמים וזה יעבור לאט לאט אחרי יום יומיים.

לגבי האימון הבא שלך בחדר כושר, ישר אחרי שאתה חוזר מהאימון, אבל ישר אחריו (!) כנס למקלחת רותחת (עדיף מאוד אמבטיה!) ותשאר שם... זה די סיוט להשאר במים חמים כאלה, (אני מתכוון חמים מאוד... כשכבר לא נעים להיות בהם) ולדעתי, השהייה במים יותר קשה באימון עצמו ואתה גם מזיע יותר מבאימון. אבל זה משחרר את השרירים מאה אחוז (מאה אחוז לגבי האמבטיה.. מקלחת אולי פחות)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-10-2005, 10:55
  Chaosmantor Chaosmantor אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.05.05
אולי זה קצת לא קשור אבל...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי PL@yB0y שמתחילה ב "איך לשחרר שרירים!!! דחוף!"

אחי אתה בן 15 + -
אני מקווה שאתה אומר משקולות אתה מתכוון לא ללחיצות חזה או להיי פולי\ לוו פולי כי זה מכווץ צחוליות בגב ופשוט אתה לא תגבה יותר בחיים, וזה בדוק.

משקולות אני מייעץ לך רק לעבוד על דו-ראשי ותלת ראשי עם משקולת כל יד ולא אחת גדולה.

בקשר לנושא האשכול.... אחרי כל אימון אתה חייב ואין לזה תירצוים לעשות שיחרור. למתוח ידיים סיבובים אחורה וקדימה (זה יותר כתפיים אבל בכל זאת) ותרגיל שחרור שעוזר גם
תפוס את מרפק יד ימין עם יד שמאל מאחורי הראש ותמתח את המרפק הכי הרבה שאתה יכול עד שאתה מרגיש לחץ בין החזה לכתף ואז תשחרר ואותו דבר יד שניה.

((: בהצחלה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:07

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר