לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-10-2005, 13:51
  EYK EYK אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.10.05
שינוי תפקיד

קצת רקע-
התגייסתי בתחילת אוגוסט לפלח"צ. עקב היותי בן יחיד ללא חתימת הורה, הוחלט כי אני לא אסיים את הטירונות (חודשיים, 03), והוציאו אותי אחרי חודש (הוסמכתי לרובאי 02) עם עוד כמה אנשים במצבי. לאחר שיצאתי מהטירונות, הגעתי עם כמה אנשים לבסיס פיקוד העורך במרכז הארץ (חלק מאלה שיצאו מהטירונות, נשלחו ישר לבקו"ם לשיבוץ חוזר, חלק הגיעו איתי לבסיס פיקוד העורף). שם החליטו להשאיר אותי להמשך שירות בתפקיד מש"ק כוח אדם באותו בסיס פיקוד העורף, ושאר החבר'ה שהיו איתי, נשלחו לבקו"ם לשיבוץ חוזר.
הבעיה היא שלא הובהר לי כי אני אשאר עובד כללי, ללא קורס, ולכן הסכמתי לשרת בתפקיד הזה, וכבר חודש שאני משרת שם, בתפקיד הנ"ל.
התפקיד עצמו נחמד, התנאים והאנשים מעולים, אבל אני לא מעונין בהמשך שירות כעובד כללי. עוד לפני הגיוס, במנילה סימנתי במקום הראשון "חובש קרבי". ועכשיו אני רוצה לבקש מהמפקדים, לצאת לקורס זה. אז השאלה היא, האם בכלל יש לי זכות/אפשרות לצאת לקורס זה, לאחר שכבר נקבע לי התפקיד מש"ק כוח אדם, ואני משרת בו כבר חודש (כבר עברתי ראיונות סיכום מזמן, חתמתי על טופס טיולים נכנס לפני חודש)?

ובמידה ויסכימו לשחרר אותי לקורס זה, האם עקב היותי בן יחיד ללא חתימת הורים, השיבוץ שלי לאחר הקורס (במידה ואסיים אותו בהצלחה), יהיה במרפאה באיזשהו בסיס עורפי? או שיש סיכוי לשרת בתפקיד חובש, גם בבסיס עם רמת סיכון גבוהה יותר (למרות שבתכלס אני לא אוכל לצאת לשום פעילות בכלל)?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:36

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר