לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-10-2005, 00:23
  skelz skelz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.10.03
בעית תפקידים עם מנילה של חיל האוויר

שלשום היו אצלנו בבסיס קציני מיון מטעם חיל האוויר
עד לפה סבבה..
ביקשתי מהמ"כ שלי לא להכנס כי ידעתי שאני יצא משם כעוס
אבל הוא התעקש ואני מכבד אותו (אין לי בעיה עם סירוב פקודה.. כשאני יודע שאני צודק.. אני צודק) אז.. נכנסתי
התחילו הרצאה הכל טוב ויפה.. המרצה הראשון הרצה על תפקיד של מש"ק קשר טקטי (סבבה.. לא מעניין עד משעמם)
המרצה השני הרצה על תפקיד של חובש שמה גם.. אחד מקהל הנוכחים ביקש יפה להעיר הערה והחובש קטע אותו.. אבל בסוף ההרצאה שלו הראתי לו בצורה ראויה שראוי להתנצל..
המרצה דיבר וכולם הקשיבו לו ולכן.. אותו דבר יעשה כלפי החייל שרצה להגיד את דבריו! בכל זאת זו עדיין מדינה דמוקרטית (חובש = לא מתאים לי דם..)
המרצה השלישי הרצה על תפקיד של כלבן (סבבה.. הכל טוב ויפה אבל גם.. צריך לטפל בכלב והכל.. לא אני בקיצור..)
בסוף ההרצאה נכנס אחד שפיקח על ההרצאה הזאת.. מלא דרגות שמעניינות לי תסבתא אבל זה לא משנה.. אני לא מכיר אותו הוא לא מכיר אותי
שאלתי אותו נגיד יש מישהו שרוצה לצאת מחיל האוויר.. מה הוא עושה? הוא עונה לי שהוא לא יכול לצאת.
בשלב הזה הוא הסתובב לכיוון הדלת והתכונן לצאת
שאלתי אותו.. מז"א אי אפשר לצאת? הוא לא ענה..
קיבלתי סעיף.. (ראבק.. אתה ישבת טחנת פה 20 דקות על תפקיד שמעניין אולי תסבתא שלי אבל אין מצב שהיא תשרת בו כי היא מבוגרת מידיי)
צעקתי לו מה אתה בורח.. ממה אתה מתבייש..
הפעם הוא ענה לי.. "אתה חוצפן".. (ואללה.. אני חוצפן.. אתה סכין.. ישר פלס.. לך תעבוד קרמיקה עם סינים)
לא עניתי לו.. אמרתי סבבה..

בסוף ההרצאה אני מקבל מנילה עם התפקידים הנ"ל.. ומן הסתם.. אני לא מעוניין באף אחד מהם
לפני שההרצאה מסתיימת נאמר לנו שמי שלא ימלא את המנילה הזאת ישלח לטכני בחיפה.. שכמובן.. גם לא מעניין אותי..

לא סבבה..
וגרוע יותר..

בערב מודיעים לי שאני צריך למלא תחקיר בטחוני.. סבבה.. אבל למה? נראה לכם שאם במקרה ישאלו אותי שאלה על משהו מסווג אני ישקר? אני לא כזה ולא יהיה.. אל תנסו.. זה לא האופי שלי

אז בסופו של דבר.. אני כלוא בכלא של מניפולציית תפקידים שאני אישית לא מעוניין בה (ולא נזכיר את המחלקה שלי שהם בכלל.. מזועזעים מהתפקידים)
וחיל האוויר החליט למרר לי את החיים.. הטירונות הזאת מספיקה לי וגם עולה לי מספיק בבריאות
(39 חום ולחץ דם נמוך נכון לאתמול).. אני לא רוצה לעשות קורס אחרי זה.. ממש ממש לא.. אין לי כוח נפשי לזה
מה ניתן לעשות?
אני פשוט לא מעוניין באף אחד מהתפקידים הנ"ל ובטח שלא להגיע לטכני..

נערך לאחרונה ע"י skelz בתאריך 12-10-2005 בשעה 00:33. סיבה: עצבים..
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:45

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר