הי אחי לא רוצה לעזור לי לצרוב והוא אומר ל לחפש מדריכים מעצבן אחד שכמוהו אז בבקשה תעזר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי YUGIOH שמתחילה ב "הי חבר'ה זזו שאלה טיפשית אבל אני ישאל בכל זאת איך צורבים סרטיי דיוידי?"
תעזרו לי
יש לי את הסרט לשל ביבלייד בספרדית לצערי הרב ובלי כתובויות והש שלו זה:
[Divx.Ita].Beyblade.The.Movie
אז מה ז אומר שהסרט הזה הוא דיוקס והוא מוכן לצריה כמו צריבה של ויסידי?
ומזה אומר אם יש לי את הסרט מדגסקר ב2 חלקים ושניהם הם אס וי סי די?
זה אומר שהם מוכנים לצריבה ?
וחבר'ה יש לי את הסרטים האלו: חבר'ה יש לי את הסרטים האלו: בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי YUGIOH שמתחילה ב "הי חבר'ה אני רוצה היום לצרוב את הסרטים שלי לדיוידי ורציתי לדעת איך מדביקם את הכתוביות"
לאלו צריך להדביק את התרגום:
Yu-Gi-Oh-The.Movie.2004.DVDRip.XViD-ALLiANCE
Pokemon 6 - Jirachi WishMaker
לאלו יש תרגום מובנה:
Erreway 4 caminos - המורדים .heb.sub.המסע אל החלום .[MultiShare.net]
Madagascar.TC.SVCD.HEBREW.SUB-TLN.[By.xXx].CD-1
Madagascar.TC.SVCD.HEBREW.SUB.PROPER-TLN.By.MICKEY_B.CD2
זה מדובב:
Scooby.Doo.2.DVDRiP.XviD.Hebrew-Dubbed
ולאלו עדיין אין תרגום:
Pokemon - Raikou, Legend Of Thunder (Subbed)
[KMS]Pokemon Movie 7_Destiny Deoxys English Dub [HQ][f0c4eadf]
[Divx.Ita].Beyblade.The.Movie
אז רציתי בבקשה שתכתבו לי איזה סרטים אני יכול לצרוב כבר עכשיו ואיזה צריך לעשות להם כל מיני קידודים או משהוא כזה תודה עומרי
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי YUGIOH שמתחילה ב "הי אחי לא רוצה לעזור לי לצרוב והוא אומר ל לחפש מדריכים מעצבן אחד שכמוהו אז בבקשה תעזר"
אח מעצבן בהחלט... תמסור לו ד"ש...
בכל מקרה אם כתוב לך בשם של החלקים של מדגסקר SVCD וסוג הקובץ ISO או BIN+CUE (בתקווה שהוא עם כתוביות) אז אתה פשוט צריך לפתוח את הקובץ ISO או CUE עם תוכנת NERO ולצרוב.
אם החלקים של מדגסקר הם בפורמט MPEG אז תפתח את NERO BURNING ROM, תעשה NEW ולך לSVCD, תוריד את הסמן שיש על COMPALIBLE CD או משהו כזה ותסמן את PAL. לאחר שאישרת תגרור את קובץ הMPEG של הסרט אל צד שמאל שבתוכנה (אל הדיסק)- אל זה עובר את ה-700MB (מה שלא אמור לקרות) תגיד ביי ביי לקובץ הזה או שתפצל אותו בעזרת Eazy Video Spilter(תריץ חיפוש).
לבינתיים זה הכל...
הצמדת כתוביות זה פשוט (תחפש בפרש או בגוגל) וזהו!