עצוב ונורא לראות את ההרס הזה. עם כל המהומה על ההתנתקות, שכחנו שנהרגו בימים האחרונים לא מעט אנשים חפים מפשע ושרבים נוספים איבדו את הבית שלהם. לא משנה באשמת מי זה ולמה. זו עובדה. האנשים האלה אומללים, והם ראויים לחמלה.
נערך לאחרונה ע"י Spinoza בתאריך 27-10-2004 בשעה 13:38.
סיבה: הושמטו אותיות
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי חתול-רחוב שמתחילה ב "גרגמל נדפק לך הפיוז שוב ?"
איזה מסכנים ?? שיישאו בתוצאות .
ומובן שחיי חיילינו חשובים יותר מחיי האויב. אבל זה לא סותר את העובדה שאין לנו שום סיבה לשמוח על אסונו של האויב הזה. מה גם, שקצת קשה לי להגיד "בעיה שלכם" למשפחות שלמות שלא יהיה להן איפה לישון הלילה כשיירד גשם.
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי Spinoza שמתחילה ב "מובן שעיקר ההזדהות שלי היא עם צה"ל"
אבל אני גם לא עצוב, זה בידים שלהם והם יכולים להפסיק את כל המהלך.
עכשיו לך תסביר את זה לחמסניקים שמאה הרוגים ושכונה הרוסה זה נצחון בשבילם.
מיליון שאהידים צועדים צועק הראיס וכולם אחריו במקהלה ,אז כל פעם שבאה לי הרחמנות אני נזכר בילדים משדרות שנרצחו כששיחקו בסוכה ובצהלות השימחה של המנוולים ומיד הרחמנות עוברת לי.