לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-09-2005, 17:22
  RoieG RoieG אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.03.03
עיצת הפורום בעיצוב אתר

היי חבר'ה,

כשבניתי את האתר שלי (ואני לא יודע לבנות אתרים) באתי אליכם עם שאלות ועזרתם לי המון ואני מעריך אתכם על זה.
עכשיו, לאחר מספר חודשים שהאתר שלי כבר באוויר, הגיע הזמן לשנות את העיצוב הראשוני למשהו קצת יותר פרקטי.

זהו האתר כפי שהוא כיום: www.galitz.co.il
יצרתי איזה סקיצה בכתובת הנ"ל http://www.galitz.co.il/test/ (היא תהיה פרוסה באותו אופן כמו האתר הנוכחי על כל העמוד והחלון המרכזי יכיל את התוכן)

יש לכם איזה רעיון לשיפור? הערות? הצעות? אני פתוח לשמוע כל רעיון והצעה כדי שבסופו של דבר האתר ייראה בצורה הכי טובה שהוא יכול להראות.

תודה רבה,
רועי גליץ
Nikon D300, Nikon 16-85 VR, Nikon 500 F/4 VR, Nikon 10.5mm fisheye, Sigma 120-300 F/2.8, Sigma 10-20, Nikon 85 F/1.8, Zeiss 85 F/1.4, Tamron 180 F/3.5 macro, Nikon 50 F/1.8, Nikon SB800 X 2 and some other toys...
צילום, קורס צילום, מאמרים בצילום

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-09-2005, 03:35
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי RoieG שמתחילה ב "עיצת הפורום בעיצוב אתר"

רועי, תראה, בגדול החברה' פה צודקים בנוגע לאוסף תמונות, מכביד על האתר והמחשב, והטעינה שלו איטית יותר.

אבל - (וזה "אבל לא קטן") אני הצלחתי לטעון את הדף שקישרת אליו פה בפחות מ 2 שניות.
אז או שיש לך שרת מאוד מהיר, או שיש לי אינטרנט מאוד מהיר, או שילוב של שניהם.

נכון - לאנשים עם אינטרנט איטי האתר שלך יעלה לאט, אבל לדעתי, עם הטכנולוגיה של ימינו, זה כבר פחות מפריע... לכולם יש אינטרנט מהיר כזה או אחר, ואנחנו טוענים לקש תמונות בכלל מבלי למצמץ...

העיצוב החדש יפה יותר, אבל הוא לא שונה במהותו מהישן.
שינית את הלוגו, את הכפתורים... אבל עיצוב הגלריה לא השתנה. אני חושב ששורות של תמונות לחלון ריק עם תמונה בפנים כבר מיצא את עצמו לפני 5 שנים.
אם אתה רוצה שינוי אמיתי באתר שלך - אני מציע לך לחשוב על עיצוב חדשני לגמרי ורק אז לברר עם החברה' פה איך לעשות את זה הלכה למעשה.

קליק על החתימה שלי יביא אותך לאתר שלי, שגם אותו אני עוד לא סיימתי לבנות. אולי זה יביא לך רעיון לגלריה חדשה?

עלה והצלח ידידי!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:58

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר