לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-12-2024, 10:25
  משתמש זכר channb channb אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.08.03
ביבי לא פעל וכל החזיתות מבעבעות ודורשות הכרעה. ביבי פורח בתוך הכאוס.

• העימות סביב הצבא בשיאו. מינויי הלוי מעוכבים על ידי כץ. גורמים כמו טולידנו ווינטר פורשים מהצבא. וינטר תוקף אותו קשות ובפומבית כל צד מאשים את משנהו בשקר! (אישית אני משוכנע שוינטר דובר אמת, הגרי משקר באותה טבעיות שבה שהוא נושם...).
  • איראן - דוהרת לגרעין. המתח סביב המזרח התיכון אדיר. המליציות השעיות בעיראק חדלו לתקוף את ישראל - הם רועדים!!
  • העימות המפשטי מגיע לשיאו. מנגד הרפורמה משותקת עקב העדר הקידום של חוק הגיוס. מה שמוביל לעימות חסר תקדים. לוין יכול להמנע מכינוס הועדה עד 16/01 (ספק אם יעשה זאת) היותר סביר שימצא דרך לכנס אך לעכב את הבחירה בפועל בשל דיון אינסופי בהסתייגוות כאלו ואחרות. בכל מקרה הוא לא יימנע מעימות אך יכול למזער אותו בתקווה שהצד השני לא יטיל עליו סנקציות ישירות. [במוקמו הייתי תובע חתימה על הסכם ניגוד עניינים מצד עמית - העלאת הנושא ברגע האחרון תטרפד בהחלט].
  • חוק הגיוס: החרדים מתצברים ומנגד העברתו במתכונת החרדית התאבדות פוליטית ששדרת החכי"ם הפשוטים בליכוד לעולם לא תסכים לה.
  • ניצני הסרבנות חוזרים.
  • תומכי השלום חוזרים להרים ראש - בינתיים קומץ הזוי אך הכסף האירופאי הקטארי והסורוסי עושה את שלו, [חושבים ששכחנו..].
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:56

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר