17-04-2013, 23:09
|
|
|
חבר מתאריך: 12.05.07
|
|
קשה לומר שהמשחק כ"כ קצר, זה באמת תלוי בדרך בה את משחקת (מעדיפה למהר דרך כל קטעי הלחימה ההכרחיים כדי להגיע לסוף או חוקרת כל פינה). אני לא ניובי בז'אנר, אבל בד"כ מעדיף לקחת את הזמן ולחקור, בטח במשחק שנראה יפה כ"כ.
לגבי החץ על הקרקע, הוא מופיע רק בהזמנה: לחיצה על מקש N תציג חץ שמראה את הכיוון הכללי של ה-objective. עם זאת, מכיוון שכאמור המשחק הוא מאד לינארי, ברוב המקרים לא יהיה לך קשה לנחש לאן ללכת ולא תזדקקי לו.
אני מסכים איתך לגבי התהיות על כדאיות המחיר, אבל חוויית משחק לא בהכרח נמדדת בשעות משחק בלבד. יש משחקים קצרים שיהיה מהנים מאד עם רגעים זכירים רבים, ויש ארוכים שבהם שום רגע לא יהיה ייחודי. אני יודע שאני בדעת מיעוט, אבל אני מסכים עם דעותיו של כותב הביקורת כאן ויותר מכך - לא בטוח שהייתי נותן לו אפילו 8. הוא משחק יפיפה, עם גרפיקה פשוט מדהימה ועיצוב ויזואלי משגע, בניית עולם מעניינת וייחודית ועיצוב קולי מצויין. אבל משחק, ממש משחק, עם חופש פעולה, חופש לחקור ובחירות משמעותיות - אין פה ממש, לדעתי. הוא לינארי מדי. על כן, אני מאד ממליץ לשחק בו פעם אחת לפחות כדי לחוות אותו, אבל לא יודע אם הוא שווה 60 דולר.
|