27-12-2005, 12:55
|
|
So much to do So little time
|
|
חבר מתאריך: 23.06.03
|
|
אהבה או התאהבות
כמו שהצבעתי לדעתי קיימת אהבה ממבט ראשון אבל הבעיה העיקרית היא בניסוח ועל זה הויכוח הגדול פה כיוון שאכן אהבה זה משהו גדול שמכסה את כל התחומים ובאמת בהתחלה אנחנו מתאהבים בין אם זה אחד בשני או התאהבות חד צדדית שהיא היותר כואבת אבל בכל מקרה זה התאהבות בעיקר בצורה החיצונית ואולי גם בדברים שלמדנו על אותו בן אדם אבל רק לאחר הכירות יותר עמוקה מגיעה האהבה, ולכן לדעתי מתאים יותר המשפט התאהבות או הדלקות ממבט ראשון
והילון והולי צודקים לדעתי שמי שחווה את זה יכול לתאר השאר יכולים רק לשייך למה שהם ראו בסרטים וגם אני לא האמנתי שיש דבר כזה עד שזה קרה לי (בתיכון) והייתי דלוק מאוהב או איך שלא תקראו לזה בצורה קשה עליה משהו שלקח שנה וחצי עד שגיליתי או יותר נכון ראיתי אותה עם החבר ואז כמובן הדבר הראשון זה רצון למות או להקבר בו במקום.
ולכן שאני חושב על זה יותר לדעתי הדלקות זה משהו שרואים מישהו/ מישהי ונדלקים עליה בעיקר חיצונית ובדרך כלל נרגעים מזה כעבור תקופה קצרה והתאהבות זה משהו שנמשך המון זמן וכמו שאמרו לפניי לא מפסיקים לחשוב ולפנטז על אותו אדם ובדרך כלל גם מתרגשים או לא יודעים איך לפנות אליו (אני זוכר שבתיכון שיצא לי לשבת לידה בשיעור אנגלית לא יכולתי להתרכז בכלל בשיעור ) וזה משהו שלוקח המון זמן שנה ומעלה
אז אני מאחל לכולם שיחוו אהבה ממבט ראשון ושגם זה ישאר ויהפוך לאהבה ממבט שני שלישי והלאה
|