04-04-2021, 03:04
|
|
|
|
חבר מתאריך: 14.12.09
|
|
מסכים שהעדר חבילות עם קצבי העלאה גבוהים זו בעיה, במיוחד למי שניסה לעבוד מהבית בשנה האחרונה, אבל כמו שרוב האנשים לא באמת צריכים מאות מסל"ש של הורדה, רוב אנשים גם לא צריכים קצבי העלאה גבוהים. כדי לראות נטפליקס אני רק צריך לשלוח ACK-ים מדי פעם. ההורדה זה מה שחשוב.
לפרטנר, אגב, כבר מספר חודשים אין את החבילה של 200/20 (ו-500/50). הם החליפו את שני החבילות הללו בחבילות של 300/30 ו-600/60 שעולות 10 ש"ח יותר.
ובחזרה להוט, הייתי במשך 3 שנים מנוי רק על שירותי האינטרנט שלהם (לפני שעברתי לפרטנר). לא יודע אם שמו פילטרים או לא, אבל סה"כ עבד לא רע.
אבל אני לא לא מסכים שאם יש לך את הכסף, החבילה של 1000/100 של פרטנר נראית כמו הדבר המשתלם ביותר היום. רק אמרתי שלמי שאין ברירה, הוט עדיין מציעה משהו שבזק עדיין לא. הם רק מתחילים לפרוש את הסיבים שלהם ויש סיכוי טוב שהם לא יכולים להתחרות אפילו בקצבים של הוט "כי אתה רחוק מדי מהמרכזיה".
לגבי שירות, כמה זמן לוקח לקבל טכנאי וכו' - נראה לי שכל חברות התקשורת בארץ לא משהו, לא רק אינטרנט, אלא גם חברות הסלולר וכו'. רק לדבר עם המקבילה הישראלית של הודי שלא מסוגל לחבר שתי מילים למשפט זה משהו שיכול להוציא אותך מדעתך...
|